Foto autorka a T. Špásová
Fotoreportáž: ZOO Lipsko 1 - fauna
1. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
3.7.2019 01:49
Ráda jsem se podívala do další ZOO. Hodně dlouho jsem v žádné nebyla, až nedávno v liberecké. Dík za pokoukáníčko.
Soňa Prachfeldová
2.7.2019 17:40
Naděnko super, také nemusím zrovna ZOO, ale když už jedu s vnoučaty, tak si to užívám.
Zdenka Jírová
2.7.2019 00:14
V Německu jsem před léty navštívila dvě zoologické zahrady - v Drážďanech a v Roztoku. Obě byly pěkné a věřím, že se od té doby určitě ještě vylepšily.Pokud jsou zoologické zahrady malé a nedostává se pro zvířata prostor,také se mi nelíbí. Ale v současné době už se to nestává. ZOO mají význam naučný, jak se jinak mají zejména děti seznámit jinak s živými zvířaty? Určitě ne v cirkuse, to zásadně odmítám. Dnešní zoologické zahrady mají programy na záchranu některých zvířat, která by jinak už byla nenávratně vyhubena. Právě v tyto dny dorazili do Afriky nosorožci odchovaní u nás a budou vypuštěni do volné přírody, aby pomohli zvýšit počet nosorožců v původní vlasti.
Naděžda Špásová
1.7.2019 13:57
Ilono, já moc taky ne, ale je to tam fakt hezké. Cirkusy zásadně odmítám. :-)
Naděžda Špásová
1.7.2019 13:13
Všem děkuji a hlavně Janě Š., věděla jsem, že něco zvořu. Jani, díky za upozornění, už je opraveno. :-)
Jana Šenbergerová
1.7.2019 13:01
Naďo, krásné fotky. Jen ten nosorožec by tě možná nabral na rohy, kdyby věděl, žes z něho udělala hrocha. :-)
Chodím do ZOO ráda, ale cítím se tam provinile, obzvláště pod smutným pohledem opic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA