Foto autorka a T. Špásová
Fotoreportáž: ZOO Lipsko 1 - fauna
1. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
1.7.2019 12:50
Mám zoologické zahrady ráda. Nejraději tu pražskou, občas jezdíme do Chomutova, sem tam i do Ústí. Z Tvojí nabídky se mi nejvíc líbí dvě hlavy - žirafí a nosorožčí. Ale reportáž je pěkná celá.
Zuzana Pivcová
1.7.2019 11:15
Znám jen berlínskou zoo (ne Tierpark). Ta má nevýhodu, že je v prostoru někdejšího západního centra a už se nedá dál rozšiřovat. Mé dojmy z ní jsou smíšené, některé výběhy pěkné, některé zastaralé. Jsem ráda, že jsem se díky Tobě mohla podívat i do Lipska, které jsem neviděla už řadu let.
Eva Mužíková
1.7.2019 11:12
Tak to jsi si Nadičko mákla, fotky vydařené, prohlédla jsem si je hned dvakrát. Morčátkovské miminko, panda , surikaty, žirafky a irbis... vedou... ale všechny tvorečkové mne zaujali. Díky za prohlídku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA