Foto: autor
Jak jsem přežil zánik civilizace
1. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
5.7.2019 09:13
Kdo stojí o to být posledními lidmi. ? Nepřeji Vám, aby se Vám to vyplnilo.
Jiří Libánský
4.7.2019 13:51
Paní Kollinová. Několik stovek fanoušků tohoto druhu postapokalyptického sci-fi si na místě bývalé vojenské raketové základny postavilo toto bizarní město, kam se mohou jezdit jednou začas vyblbnout. Jak to pak vypadá, o tom je tenhle článek a fotky. Nic komerčního v tom nehledejte.
Jana Kollinová
4.7.2019 12:17
Zpětně si uvědomuji, že se možná stále pohybujete kolem filmu, jak jste se zmínil v některém z dřívějším příspěvku. Nejde zde o sci-fi filmovou scénu a Vy jste jedním z aktivních herců. Jinak si nedokáži vysvětlit , nikoliv adrenalin a zážitky, ale financování Vámi prezentovaného projektu. Už se k článku vracet nebudu, ale děsí mě, že si mě stále vyhledává.
Jana Kollinová
3.7.2019 10:55
A v to je to věčně klukovské dobrodružství, když to jen imaginace a v záloze mám krásný útulný domov se vším komfortem. Kéž by takové apokalyptické hry zůstaly jen hrami po celé další věky! :-)
Jiří Libánský
2.7.2019 22:19
Když potom v neděli jede člověk domů, osprchuje ze sebe bahno, oblékne se do čistého, rozvalí se do křesla, třídí fotky a píše článek pro i60.cz, tak to tam tak špatné není. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
2.7.2019 22:04
Při shlédnutí fotek jsem si připomněla sci-fi filmy kde je vidět jak bude svět vypadat Den po té. Snad odejdu z tohoto světa dříve než se tak doopravdy stane. V takovém světě bych nechtěla žít.
Hana Šimková
2.7.2019 18:34
Nevím, jestli se mi to zdá, ale vy si tak protiřečíte až je to nepochopitelné. Diskuse s Vámi je proto úplně zbytečná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA