Foto: autorka
Výstava 5 měst
30. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
21.7.2019 22:49
Teprve dnes jsem zjistila, že Hanka tady tak poctivě a pěkně naši i60 informuje o všem našem dění. Kdybych byla z jiného města, určitě bych to své motivovala jejími skvělými nápady. Podařila se jí s týmem další nádherná akce. Souhlasím s nedostatečnosti ručních prací u dětí. Pamatuji si, že kluci opravdu měli rádi ruční práce a my jsme měly rády dílny.
Alena Vávrová
3.7.2019 02:31
Vskutku obdivuhodné. Osobně již jsem, co se ručních prací týká, tzv. za zenitem.
Marie Měchurová
2.7.2019 08:20
Taky mám ráda ruční práce, přes léto na ně nemám čas, ale v zimě tvořím...Děkuju za článek a jen tak dál !!
Anna Potůčková
30.6.2019 19:29
To je moje parketa a díky za fotky. Ruční práce jsou krásné a mnohé ženy jsou moc šikovné!
Soňa Prachfeldová
30.6.2019 19:13
Je to nádhera, vidět práci šikovných seniorek a seniorů, obdivuji, kolik času tomu věnují ještě dnes. Také u nás máme každoroční výstavu z našeho mikroregionu na podzim.
Helenka Vambleki
30.6.2019 17:35
Těch výrobků byly čtyři stovky, člověk nevěděl kam dřív koukat a co chtít někdy vyzkoušet
Zdenka Soukupová
30.6.2019 14:17
Nádherné věci os šikovných rukou. Je opravdu škoda, že toto umění už mladé ženy ovládají velice málo.
Libuše Křapová
30.6.2019 13:30
Paráda :-) Líbilo se to všechno, nejvíc bych já uplatnila prostírání s motýly a hrnečky na kafe :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA