Foto: autorka
Výstava 5 měst
30. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.6.2019 13:12
Hani, paráda. Až to bude v Těšíně, dej prosím vědět. Uměla jsem leccos, ale opravdu ráda jsem jen vyšívala.
Eva Mužíková
30.6.2019 12:50
Každého, kdo dokáže vyrobit jakoukoliv věc svýma rukama si vážím. Hezká nabídka HANI.
Marie Doušová
30.6.2019 09:21
Hodně jsem pletla a háčkovala ,vždy to mělo úspěch, ale nyní o to nikdo nestojí a já už se tomu nyní nevěnuji.Že probíhá výstava je hezké a krásné připomínky ,které potěší.Dík..
Zuzana Pivcová
30.6.2019 08:27
Obdivuji krásu ručních prací jakéhokoliv druhu. Já jsem v dospělosti nějakou dobu drhala, to byla móda 2. poloviny 70. let. Ale ostatní umění šlo nějak mimo mě.
Dana Puchalská
30.6.2019 08:14
Hezké. Je dobře že jdou ještě tací, kteří se věnují ručním pracem. Já jsem je na ZDŠ měla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA