Možná, že toto je ta "má" cesta do budoucnosti :-). FOTO: autor
Cestování časem?
28. 6. 2019Už vidím, jak se čtenář směje, a právem. Tento sen lidstva se zatím nikomu nepodařilo vyřešit. Ano, několika scénáristům, režisérům a spisovatelům sci-fi se to podařilo, ale skutečnost?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
30.6.2019 20:45
Ano, určitě to má význam pro rodinu a vlastně nejen pro ni. Nějaký spisovatel to použije do historického románu...
Soňa Prachfeldová
30.6.2019 18:54
Jednou to potomci ocení si myslím. K vánocům jsem také cestovala v čase, sesbírala jsem z noťasu fotky mých vnuček od dětství , nechala udělat fotky, vložila do alb a věřte měly z toho velikou radost. Vždyť i tu na íčku ve svých článcích leckdy cestujeme časem.
Jana Šenbergerová
30.6.2019 14:00
Líbilo by se mi být u takového "objevu". Čím starší by byl, tím by to bylo tajuplnější. Píšu si jen deníky, ve kterých kromě počasí a své činnosti zachycuji okamžiky důležité pro mou rodinu, naši republiku i svět.
Zdenka Jírová
30.6.2019 00:19
Dobrý nápad. Také jsem zapsala do jakéhosi "deníku" události z roku 1989, zejména těch, kterých jsem se sama zúčastnila. Nevím, jestli si to někdo po mé smrti přečte nebo dá do sběru.
Daniela Řeřichová
28.6.2019 16:39
Je to prima nápad a myslím, že je realizován v mnoha rodinách různými formami. Já například již čtyři desetiletí vytvářím jednoduchou kroniku, kam pro každý rok ukládám - stejně jako autor článku - fotografie a všelijaké doklady. Mým studentům se kdysi hodily noviny z roku 1968, kádrové hodnocení, letáky ze srpnové okupace. Autentické relikvie konkrétní doby.
Věra Ježková
28.6.2019 14:48
Hezký nápad, ale ne pro mě. Potomky nemám, sci-fi ráda nemám, potřebu vzkazovat něco lidstvu taky ne. A kdyby někdo o mé jméno v budoucnu zavadil, najde řadu článků a knih, které jsem napsala v rámci zaměstnání.
Zuzana Pivcová
28.6.2019 11:41
I do vesmíru putovaly různé předměty ze současnosti, tak proč by to nemohl udělat jedinec? Náhodou to je výborný nápad. Škoda jen, že člověk v současné podobě, tedy ten autor, nemůže být u toho, až to jednou někdo objeví. Jestli se bude smát nebo fantazírovat nad tím, co to vlastně je. Jen cestujte dál, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA