Malé - velké řízečky
23. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
30.6.2019 16:07
Jani, jsem ráda, že vaši návštěvě chutnalo a pro vás ještě i zbylo. I já děkuji za vaše sdělení. Mějte krásné dny....
Jana Šenbergerová
30.6.2019 14:05
Hanko, nevadí. Nakonec jsem jemně osolila s Nivou a přidala grilovací koření k těm s Eidamem a návštěva se olizovala až za ušima. Nivy se vyplatí dát víc, jak uvádíte. Protože jsem neodhadla, jak se zavděčím, nasmažila jsem pro jistotu dvě mísy. Snědlo se hodně, ale k naší radosti zbylo i na oběd. Ještě jednou děkuji za prima recept, přišel jako na zavolanou.
Hana Nováková
29.6.2019 13:54
Jano, omlouvám se, dnes jsem se dostala na PC dlouho. Niva se dost slaná tak trochu soli asi ano ale dát pozor!!
Jana Šenbergerová
28.6.2019 20:01
Zítra máme posezení s přáteli, ingredience už jsou v chladničce. Dám vědět, jaký byl ohlas.
Hana Nováková
24.6.2019 19:25
Díky všem, kteří reagovali na mé příspěvky o jídle. ii těm, kteří jen četli.I když ne jídlem je člověk živ, ale na druhé straně, zase proč ne. Škoda, že se se mnou nepodlilo více z vás o vaše dobrůtky slané či sladké. Tak snad někdy příště. Mějte krásné dny
Věra Ježková
23.6.2019 18:45
Hani, to mám radost, že vám můj recept chutnal. Napsala jsem ho spíš pro pobavení, jako kontrast k těm úžasným dobrotám. Kuřecí prsní řízky mám moc ráda. Nejčastěji je kupuji u stánku v blízké tržnici a hned tentýž den je narychlo udělám. Jejda, a s nivou. Už se na ně těším. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA