Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Tuniky, kaftany, šátky. Nezbytnosti na pláž pro dámy vyššího věku
21. 6. 2019
Rozevláté volné vzdušné haleny, kaftany, tuniky. To je ideální řešení problému, v čem jít z hotelu či apartmánu na pláž. Ano je to problém, tu otázku totiž řeší hodně žen. A čím jsou starší, tím častěji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.6.2019 08:40
Hezké, přesto že jsem podstatně starší než dámy na fotkách, vybrala bych si. Mám i hodně velkých barevných šátků, které stačí zakrýt potřebné při odchodu, či příchodu na pláž.
Jana Slavíková
22.6.2019 18:38
Než "nějaké triko", to raději pareo nebo lehké bavlněné, nejlépe tzv. fáčové šaty. Oblečení co nejméně, ale žádné "hadry".
Marie Měchurová
21.6.2019 14:32
Já to mám tak, že u moře jsem ráda výstřednější, doma bych si to asi nedovolila...pastelové barvy, výrazné šperky....Hezká inspirace...
Věra Halátová
21.6.2019 13:37
Na pláži se nepohybuji. Ono to tam většinou ani nejde, V těch levnějších destinacích je "tělo vedle těla". Za nezbytnost považuji něco, na co si mohu lehnout, když nemám na plážové lehátko. Pak na sebe navleču nějaké triko a jdu do hotelu. Nikdo se na nikoho nedívá, nikdo nikoho nepozoruje. Starý je starý a mladý je mladý, ať už na sebe navleče cokoliv. A
do kufru nebo tašky sebou na cestování - čím míň hadrů, tím léůe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA