Život s kontrolorem. Čím delší, tím horší
Ilustrační foto: ingimage.com

Život s kontrolorem. Čím delší, tím horší

24. 6. 2019

Kam jdeš? Jak dlouho tam budeš? Co pořád v té dílně děláš? O čem jste si tak dlouho povídaly? To ti cesta z obchodu trvala celou hodinu? Ptám se, protože se o tebe bojím. To jsou typické věty partnerů kontrolorů.

psychika vztahy a sex
Hodnocení:
(4.7 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ještě mít doma takového "kontrolor" tak bych ho brzo asi pošlu do patřičných mezí. Ale když slíbím, že budu doma navečer, radši mu cinknu, že jsem se zdržela, aby si o mně nedělal starost. To samé manžel. V dnešní době to je pochopitelné. Ale nikdy jsem nebyla stíhačka, to je pod mou úroveň.
Daniela Řeřichová
Pokud e do vztahu vloudí prvek nedůvěry, je to varovný signál.
Danka Rotyková
Manželství jsem prožila s člověkem, který mi dával dostatek svobody, protože mi důvěřoval. A ode mne dostával totéž, proto se mohl těšit z milovaného fotbalu až do konce života. Mít o někoho strach ještě neznamená, že ho musím kontrolovat. Já bych to tedy nedala, ale pokud to někomu nevadí, je to v pořádku. Jen bych se bála, že se to může přejíst...
Zdenka Soukupová
Mirku, napsal jste to přesně. A já jsem moc ráda, že jsem nikdy neměla potřebu být "stíhačka"; manžel taky ne.
Mirek Hahn
Patologickou žárlivostí a chorobným stíháním a sledováním naštěstí pánbůh nepotrestal ani mne ani moji paní :-) Ale dokážu si představit, že se jeden partner o druhého bojí a občas ho shání třeba telefonem, zvlášť když je tam nějaké potenciální riziko, vzhledem k věku nebo zdravotnímu stavu.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%