Už opravdu poslední střípky z Kořenova

Už opravdu poslední střípky z Kořenova

17. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Ali, škoda, žes tam nebyla. To by byly fotečky :-) Františku M., a co se tak příště zúčastnit? Přidejte se :-)
Alena Tollarová
Četla jsem už na Matyldě, takže vím. A fakt m mrzí, že jsem u toho nebyla.
František Matoušek
Jestli jsou už opravdu tohle poslední střípky z Kořenova (přečetl jsem všechny příspěvky) tak mám dojem, že jsem tam byl s vámi. Pěkné počtení.
Libuše Křapová
Evi, ale jak jsme se u toho smály :-) Limi, není nic snadnějšího. Foto jednoho ťapáku a mne najdeš v člámku E.M., Vodník ohrožení aneb... :-)
Lidmila Nejedlá
Libuško, chtěla bych vidět ty ťapáky. Tebe vidím vždy s úsměvem na tváři.
Eva Mužíková
Jak píši dole, nezklamala jsi. Stále vidím, jak jsme lezly po těch kamenech a do stráně po kolenou. No a ti Špásovi na druhé straně, odkud jsme vyšly, to mne dorazilo... super:)))
Libuše Křapová
Jíťo, u nás se říká na boso :-)
Jitka Hašková
Libuše, běžela jsi na boso nebo bosa? Zajímavé střípky.
Marie Novotná
Tato příhoda je důkazem, že se všichni bavili a to se očekávalo i splnilo. A ty jsi nám to čtivě napsala. Díky.
Elena Valeriánová
Nás a zkazit? To by asi nešlo. My už jsme zk.... protřelé životem. Vím o co šlo, ale neprozradím. Jen řeknu tolik, holky z toho měly druhé vánoce a nám nedopřejí ani fotečku. Libuško, od tebe bych nic jiného ani nečekala než veselý a čtivý článek. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%