Už opravdu poslední střípky z Kořenova
17. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.6.2019 23:16
Ali, škoda, žes tam nebyla. To by byly fotečky :-) Františku M., a co se tak příště zúčastnit? Přidejte se :-)
Alena Tollarová
18.6.2019 22:10
Četla jsem už na Matyldě, takže vím. A fakt m mrzí, že jsem u toho nebyla.
František Matoušek
18.6.2019 09:28
Jestli jsou už opravdu tohle poslední střípky z Kořenova (přečetl jsem všechny příspěvky) tak mám dojem, že jsem tam byl s vámi. Pěkné počtení.
Libuše Křapová
17.6.2019 23:21
Evi, ale jak jsme se u toho smály :-) Limi, není nic snadnějšího. Foto jednoho ťapáku a mne najdeš v člámku E.M., Vodník ohrožení aneb... :-)
Lidmila Nejedlá
17.6.2019 22:08
Libuško, chtěla bych vidět ty ťapáky. Tebe vidím vždy s úsměvem na tváři.
Eva Mužíková
17.6.2019 21:50
Jak píši dole, nezklamala jsi. Stále vidím, jak jsme lezly po těch kamenech a do stráně po kolenou. No a ti Špásovi na druhé straně, odkud jsme vyšly, to mne dorazilo... super:)))
Marie Novotná
17.6.2019 18:02
Tato příhoda je důkazem, že se všichni bavili a to se očekávalo i splnilo. A ty jsi nám to čtivě napsala. Díky.
Elena Valeriánová
17.6.2019 16:36
Nás a zkazit? To by asi nešlo. My už jsme zk.... protřelé životem. Vím o co šlo, ale neprozradím. Jen řeknu tolik, holky z toho měly druhé vánoce a nám nedopřejí ani fotečku. Libuško, od tebe bych nic jiného ani nečekala než veselý a čtivý článek. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA