Ilustrační foto: pixabay.com
Žižkovské parno
14. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
15.6.2019 12:25
Miloši, škoda, že se naši mladí přestěhovali do Král. Vinohrad. Jsem o takové scénky ochuzena.
Hana Šimková
15.6.2019 08:57
Zase mě bavíte. Jste neobyčejný. Já vím, že se to děje, nebo dělo .Žižkov znám.
Zdenka Jírová
15.6.2019 00:31
Ivano, na to ani nemusíš být jasnozřivá. Před nedávnem jsem jela trolejbusem a z okna viděla jednu pochybnou ženu asi 60.letou, jak stojí obnažená na kraji chodníku na velmi živé ulici a utírá si pozadí nevím, čím. Ruch ulice kolem jí nevadil.
Zuzana Pivcová
14.6.2019 19:20
Do Můj svět jsem to zařadila já, protože mně to připadá přece jen víc jako vyyprávění z Milošova života než jako umělecká próza. Čímž to nechci literárně nijak podcenit.
Dana Puchalská
14.6.2019 18:38
Ano Republika Žižkov je i nadále místem, kam by ani Fellini nešel točit. Protože je to co? Je to síla!!!
Oldřich Čepelka
14.6.2019 17:50
No to je síla, že jsem to skoro nevydejchal. Kam na tohle chodíte? Kam se hrabou skandinávští autoři hororů?! A neměl jste to náhodou dát do Prózy místo do Můj svět?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA