323 km vlakem aneb z Holešova do Kořenova
Foto: autorka

323 km vlakem aneb z Holešova do Kořenova

11. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
krásná galerie
Jan Zelenka
Taková setkání jsou vždycky zajímavá. Ale vidím, že mužům tam byl vstup zřejmě zakázán. Ale moc pěkné povídání.
Hana Polednová
Aničko, moc si to hezky napsala, díky. Fotky máš také úžasné. Byli jsme všichni skvělá parta a Jindřiška na tom má největší zásluhu.
Hana Rypáčková
Početla a podívala jsem se ráda..
Dana Kolářová
Prima, článek i fotky. Díky.
Anna Potůčková
Moc všem děkuji za milé a hezké komentáře. Zase až tak velký psavec nejsem, neboť mnohdy není ani o čem psát. To jen když vytáhnu z domu paty, utrhnu se a někam se vydám, což není tak často. Doufám že než budu mít 65 let, že ty slevy na cestování nezruší - teprve pak bych si mohla dovolit více výletů.
Elena Valeriánová
Bezva článek a krásné fotky. Aničko, tam bylo, co fotit, viď? Musím se podívat na tvůj profil, musíš psát častěji, umíš to!
Eva Mužíková
Aničko, Ty jsi skvělá, díky.
Alena Vávrová
Opravdu moc hezky jsi to. Aničko, sepsala a nafotila, děkuji. Dozvuky našeho srazu v Kořenově jsou díky vám, psavcům, vskutku dlouhééééé!
Jarmila Komberec Jakubcová
Souhlasím, že když se chce tak to jde. Z Plzně jsem jela 375 km vlakem. Cesta tam byla se čtyřmi přestupy ale nazpět jel rychlík z Kořenova až do Prahy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%