323 km vlakem aneb z Holešova do Kořenova
Foto: autorka

323 km vlakem aneb z Holešova do Kořenova

11. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tak jsme si to spočítali, a zjistili, že jsme to měli stejně daleko. Kdo se chce sejít, pro toho není žádná dálka dost velká.
Jana Šenbergerová
Hezky jsem si početla a s radostí si prohlédla další krásné fotky.
Jitka Hašková
Bezvadný článek.
Dana Puchalská
Parádní článek.
Libor Farský
Děkuji za skvělou reportáž !!!
Marie Seitlová
Také jsem se zasmála, tak penzion má nařezáno do zásoby. Aničko díky za článek i fotky, moc pěkné.
Lidmila Nejedlá
Aničko, ty píšeš krásně nejen o pejscích, ale i o lidech, cestování, spaní...a vůbec o všem. Pobavila jsem se.
Alena Tollarová
Aničko, když si Tvoje povídání čtu a směju se, tak si říkám, proč nepíšeš častěji? Ano, stojí to za to, jet takový kus, to jsem si taky říkala jak v Loučné, tak ještě dál v Rožnově.
Soňa Prachfeldová
Aničko, teď jsem dočetla ,předčítala jsem Jirce a řvaly jsme smíchy nad některými Tvými pasážemi. Byly jste obě skvělé spolubydlící . Děkujeme :-) Fotky super, umíš děvče.
Marie Měchurová
Hezky napsané, i když jsem ta nebyla dokázala jsem si tu parádní atmosféru představit Na profesionálních fotkách je taky vidět, že tam bylo fajn !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%