Kořenov 2019
Stalo se v Kořenově
11. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Mošovská
16.6.2019 10:32
Helčo, já jsem zase mohla vyfotit Tebe, jak neseš zbytek piva ve svačinové krabičce Dimkovi, který byl pod stromem s Limi. Taky "prča", ne?
Helenka Vambleki
16.6.2019 06:43
Sqělé! Já viděla z okénka hostelu pobíhat Jitku kolem hřiště coby ranní rozcvičku, ale že běhala po Kořenově alá chytrá horákyně - oblečená neoblečená - to jsem nezaregistrovala, zkrátka Lidmi s foťákem nezaváhala a tak se můžu dneska smát, až se zase dusím... :-)
Hana Polednová
13.6.2019 22:04
To je super, moc jste mě děvčata pobavily. Škoda, že jsem u toho nebyla. Viděla jsem vás ale ráno z okna hostelu, jak jste běhaly. Lidmilka s Pavlou a Jitka ležela na lavičce a cvičila a pak si dala kolečko také okolo kurtu. Ale bohužel jsem to nezdokumentovala, protože jsem měla baterii z foťáku na nabíječce. Díky za hezký článek Lidmilko.
Hana Rypáčková
13.6.2019 09:12
Tak jsem se podruhé nachechtala, už když jste to líčily u stolu, byla legrace...Bylo tam prima...Hned bych s vámi zase někam vyrazila.
Marie Doušová
12.6.2019 12:41
Také takové kalhoty vlastním a vždy si musím dávat pozor na přidělání nohavic. Chce to klid a ono se to podaří. Moc úsměvná povídka z Kořenova. Dík.
Anna Potůčková
12.6.2019 10:52
Kdybych si někdy takové kalhoty pořídila, tak s nimi bych si pořídila i fix na textil a na neviditelném místě bych si vyznačila P a L (pravá - levá)
Elena Valeriánová
12.6.2019 08:52
Lidmilko, znám takové kalhoty. Můj Honza je má a dokonce je nosil i v Kořenově. Když vidím váš zápas s nimi, a to jste holky šikovné, už se nebudu na něj zlobit, že si je neumí sám připnout. Půjdu do kleku a připnu mu je sama bez reptání. Dosud jsem skoro vždy reptala.
Marie Novotná
12.6.2019 06:24
No,prosím,zase vím víc.A my to neviděli.Tohle muselo být zajímavé podívání.Tak třeba příště se s vydáme s vámi. :-) Článek i foto se moc povedlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA