Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"
FOTO: Nada Špásová

Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"

9. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Paráda, jsem ráda, že jsem tam "veni, vidi" a "vici" - že jsem nevypustila dušičku hned tam u potoka
Hana Polednová
Evičko, krásný článek a hezky si tu atmosféru kolem popsala. Pohádka se šťastným koncem. A děkuji za hrníček, odpočívá doma u ostatních dárečků, které jsem v Kořenově dostala od mých skvělých milých lidiček.
Eva Mužíková
Libore nevím, poslala mi to Naďa Š.
Dana Kolářová
...Děkuji všem, kteří pomohli bláznivý nápad přivést až do podoby, kterou mohli všichni přítomní zhlédnout osobně u potoka v Kořenově a pobavit se. :-)
Libor Farský
Začínám tu knížku "Vodník" od Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra shánět po antikvariátech. Zatím marně. Evičko, nejmenuje se ta parodie jinak?
Danuše Onderková
To mne mrzí, že jsem to nemohla vidět.
Eva Mužíková
Lidičky, já jsem opravdu moc a moc šťastná, že se vše podařilo a hlavně, že jsme vás pobavily. Ono to asi bylo právě tím více legrační, že jsme se sešly na poslední chvíli. Chudák Lidmila táhla tu pec, mísu a bábovku až z Poděbrad, dokonce přispěla i vlastním veršováním. No a Alenka někde musela vyštrachat miminko, jen litovala, že nemá sukýnku. Ale i tak byla dívka roztomilá. Pavla se obětovala, dokonce byla ochotná požít alkohol. Je úžasný komik. No jen Libušku jsem musela krotit, aby z té dálky nic nevozila, do batůžku se jí vešlo jen to nejnutnější, Její přednes neměl chybu.... Děkuji za milé ohlasy všem. Díky Špásovým jsem se i já již několikrát pobavila shlédnutím videa. Tak to má být, lidi se mají bavit a starosti hodit za hlavu...
Jana Šenbergerová
Ještě teď se chechtám, když si vzpomenu na své setkání s vyšňořenou "pomocnicí v kuchyni". Pěkně jsem ji pozdravila a najednou pochopila, ona je to Lidmila. I já mám svůj dušičkový hrneček doma na místě, kudy denně chodíme. Až jednou vypustím duši, aby nezůstala někde jen tak viset v prostoru. Bylo to parádní. :-)
Alena Tollarová
To mně jednou zazvonil telefon a ozvala se Eva: bojíš se vystupovat před lidmi? Trochu jsem se lekla, ale když jsem zjistila, o co jde, řekla jsem - jdu do toho! Byla to legrace a jen jsem koukala na Eviny hrníčky a její proměnu ve vodního jako živého, na Lidmilinu pícku, zástěrku a opravdickou bábovku! Co všechno jsou lidi schopni udělat a vézt s sebou o Kořenova! Byl to prima nápad a jsem ráda, že jsem mohla být jeho součástí.
Lenka Hudečková
Evi, Ty jsi prostě bourák, paráda. Moc jsi mě pobavila...a já s říkala, když jsem viděla fotky z akce "Vodník", jak jste to tam byly schopné vše zařídit...a ona byla řádná příprava...Fajné. Opravdu. Mám Tě ráda, Leni

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%