FOTO: Nada Špásová
Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"
9. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
16.6.2019 06:29
Paráda, jsem ráda, že jsem tam "veni, vidi" a "vici" - že jsem nevypustila dušičku hned tam u potoka
Hana Polednová
13.6.2019 22:24
Evičko, krásný článek a hezky si tu atmosféru kolem popsala. Pohádka se šťastným koncem. A děkuji za hrníček, odpočívá doma u ostatních dárečků, které jsem v Kořenově dostala od mých skvělých milých lidiček.
Dana Kolářová
12.6.2019 17:58
...Děkuji všem, kteří pomohli bláznivý nápad přivést až do podoby, kterou mohli všichni přítomní zhlédnout osobně u potoka v Kořenově a pobavit se. :-)
Libor Farský
11.6.2019 11:25
Začínám tu knížku "Vodník" od Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra shánět po antikvariátech. Zatím marně. Evičko, nejmenuje se ta parodie jinak?
Eva Mužíková
10.6.2019 19:21
Lidičky, já jsem opravdu moc a moc šťastná, že se vše podařilo a hlavně, že jsme vás pobavily. Ono to asi bylo právě tím více legrační, že jsme se sešly na poslední chvíli. Chudák Lidmila táhla tu pec, mísu a bábovku až z Poděbrad, dokonce přispěla i vlastním veršováním. No a Alenka někde musela vyštrachat miminko, jen litovala, že nemá sukýnku. Ale i tak byla dívka roztomilá. Pavla se obětovala, dokonce byla ochotná požít alkohol. Je úžasný komik. No jen Libušku jsem musela krotit, aby z té dálky nic nevozila, do batůžku se jí vešlo jen to nejnutnější, Její přednes neměl chybu.... Děkuji za milé ohlasy všem. Díky Špásovým jsem se i já již několikrát pobavila shlédnutím videa. Tak to má být, lidi se mají bavit a starosti hodit za hlavu...
Jana Šenbergerová
10.6.2019 18:18
Ještě teď se chechtám, když si vzpomenu na své setkání s vyšňořenou "pomocnicí v kuchyni". Pěkně jsem ji pozdravila a najednou pochopila, ona je to Lidmila. I já mám svůj dušičkový hrneček doma na místě, kudy denně chodíme. Až jednou vypustím duši, aby nezůstala někde jen tak viset v prostoru. Bylo to parádní. :-)
Alena Tollarová
10.6.2019 14:04
To mně jednou zazvonil telefon a ozvala se Eva: bojíš se vystupovat před lidmi? Trochu jsem se lekla, ale když jsem zjistila, o co jde, řekla jsem - jdu do toho! Byla to legrace a jen jsem koukala na Eviny hrníčky a její proměnu ve vodního jako živého, na Lidmilinu pícku, zástěrku a opravdickou bábovku! Co všechno jsou lidi schopni udělat a vézt s sebou o Kořenova! Byl to prima nápad a jsem ráda, že jsem mohla být jeho součástí.
Lenka Hudečková
10.6.2019 11:35
Evi, Ty jsi prostě bourák, paráda. Moc jsi mě pobavila...a já s říkala, když jsem viděla fotky z akce "Vodník", jak jste to tam byly schopné vše zařídit...a ona byla řádná příprava...Fajné. Opravdu. Mám Tě ráda, Leni
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA