Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"
FOTO: Nada Špásová

Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"

9. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Musela to být nádherná akce, moc vám fandím :)
Zuzana Pivcová
Já když jsem ten večer sešla dolů, měla jsem trošku zpoždění, tak jsem zprvu nevěděla, o co jde, ale pochopila jsem záhy a zábava to byla veliká, protože ty herečky to hrály opravdu na úrovni, s vrozenou komikou v řeči i v gestech. Netušila jsem, co vše tomu předcházelo, hlavně ta Odyssea s klíči. Evko, jsi přece jen dítě štěstěny a to zcela zaslouženě. Dobro se Ti vrací.
Marie Seitlová
Bylo to super překvapení i představení.
Elena Valeriánová
Evo, královsky jsme se bavili. Byli jste dokonalé a zábavné.
Jitka Hašková
Určitě,kdyby se tento Vodník objevil na scéně Národního divadla v Praze, tak by stoupla prudce návštěvnost v činohře odkud diváci odcházejí o přestávce.
Naděžda Špásová
Evi, krásně jsi to napsala. Mít nápad je dobrá věc, ale hrdina je ten, kdo ho uskuteční a to jsi ty a ostatní děvčata. Letošní setkání se nám moc líbilo. :-)
Anna Potůčková
Za tuto scénku by jste se nemusely stydět ani v Národním divadle v Praze!!! Ještě dnes se tomu směju, a určitě scénku budu mít hluboko ve svém nitru - byl jste skvělé a tleskám i ted z domova!
Libuše Křapová
Hastrmanko, byl to odvaz :-) Díky tobě i Jindře za nápad, chápavému majiteli za pomoc a spoluherkyním za výstupy. Obecenstvo rovněž nemělo chybu. A na závěr hošíci, kterým tak chutnala bábovka od Limi, že si přišli přidat :-)
Alena Vávrová
Nebylo to vůbec jednoduché, ale dobrá věc se podařila a sranda byla veliká vidět tě v roli vodníka!! Palcuji! Jo, a dík za můj hrníček, bylo mi ctí, mám ho na památku ;-)).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%