Ilustrační foto: ingimage.com
Manuál pro bručouny aneb Jak být neoblíbený
8. 6. 2019
Pokud má někdo pocit, že všichni ostatní žijí zajímavější život, mají více peněz, jsou zdravější a dříve bylo lépe, je v podstatě šťastný člověk. Sám sebe se ubezpečuje, že je chudáček, sám sebe lituje a tudíž časem k životu nic jiného nepotřebuje. Je spokojen.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
19.1.2020 13:56
Proč by měl být starší člověk oblíbený??? Chápu že někde na škole,na studiích je to důležité,ale nač se přetvařovat,jsem -li naštvaná,otrávená,nemocná? Lidé jsou různí,a tak je jasné,že někdo se tváří stále mile (a přitom je uvnitř hnusný a zlý),někdo je na 1.pohled bručoun a neruda (a v jádru je nezištný,hodný a přející). je nutné mít určité mimikry,ale nepřehánět to. Jestli bych si měla dělat něco z toho,že jsem např. u sousedů neoblíbená?? No a co??? Naopak je to jako výhoda,nechceme-li,aby nám sousedi skákali po zádech....
Olga Škopánová
11.6.2019 09:41
No vždyť si nemusí vybrat zrovna obchodní špičku ale dobu kdy na prodejně bude jen málo lidí.
Jana Šenbergerová
10.6.2019 20:23
Chválím, co se dá, a stejně jsem za podivína. Jak bychom poznali, že nejsme bručouni, kdyby žádní nebyli? Oldřichu, to je tedy pecka! :-)
Zuzana Pivcová
10.6.2019 11:53
Bručounské zevšeobecňování v negativním smyslu, tedy že je vše blbé a vše namířeno proti nám, je mi hodně cizí a doufám, že to tak zůstane.
Oldřich Čepelka
9.6.2019 19:55
Nojo, zase ta Hofmanová. Kdoví, třeba jí ještě není 60 a už radí. Si myslí, že nás zná. To je dneska samý mobil, fejsbuk, noutbuk a internet, já s tím nechci mít nic společnýho. Vono se to taky ještě může votočit, víte, paní Hofmanová?
Zdenka Soukupová
9.6.2019 18:01
Článek fakt super. Občas opravdu míváme problémy, které popisuje p. Mlejnek, ale to přece neznamená, že tomu pesimismu musíme podlehnout! Kdo chce a má zájem, vždycky se může něco nového naučit. Doufám, že se ze mne baba popisovaného typu nikdy nestane.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.6.2019 14:25
Tak vidím nějakého seniora jak ťuká a ťuká na pokladně PIN Co by tomu asi říkal dav lidí u pokladny co čekají na odbavení. Článek super.
Alena Tollarová
9.6.2019 08:25
To nemá chybu! Řekla bych, že každý z nás nějakého toho věčného bručouna zná.
Olga Škopánová
9.6.2019 08:18
Milý pane Mlejnku jak se říká všechno jde když se chce. Podle mého názoru i senioři by se měli učit nové věci a že vám nejde vyťukat PIN? Tak to zkuste znova a znova jednou se to určitě podaří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA