Manuál pro bručouny aneb Jak být neoblíbený
Ilustrační foto: ingimage.com

Manuál pro bručouny aneb Jak být neoblíbený

8. 6. 2019

Pokud má někdo pocit, že všichni ostatní žijí zajímavější život, mají více peněz, jsou zdravější a dříve bylo lépe, je v podstatě šťastný člověk. Sám sebe se ubezpečuje, že je chudáček, sám sebe lituje a tudíž časem k životu nic jiného nepotřebuje. Je spokojen.

muži psychika
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Rostislav Mraček
I morousů je na světě potřeba! Některé mám rád. A možná se i jedním stávám? A nebýt morousů, kohopak bychom tady teď natřeli?!
Hana Rypáčková
S morousema a bručounama se nestýkám, naštěstí. Vše je teď jen a jen lepší... Bručouni si myslí, že mají pravdu. Bezhotovostní platba kartou jde i bez pinu ...
František Mlejnek
Paníá Vratislava je možná životní optimistka, ale dokažte mi, že my morousové nemáme pravdu. To prostě nejde. Skutečně si nemůžeme dovolit kupovat každých pět let nový spotřebič. Že moderní technika a třeba využití bezhotovostních plateb v prodejnách je nad naše síly, neboť jsme schopni poorat i vyťukání PINu. A že dnešnímu humoru v televizi vůbec nerozumíme, ba naopak, máme strach komentovat třeba gender nebo LGBT...
Libor Farský
Bezva humor, tleskám.
Věra Ježková
Paráda. Dobře jsem se pobavila. Díky.
Olga Škopánová
Výborný a pravdivý článek. Zrdcadlo i některých lidí tady na Ičku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%