FOTO: archiv redakce
Senior v davu nespokojených
6. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
20.1.2021 12:49
Proklikala jsem se nechtíc do minulosti, a tak převálcovaná tsunami nenávisti k seniorům v souvislosti s příspěvkem pěti tisíc korun vyplacených koncem roku 2020, dovolím si jen popřát panu Váchovi, aby "jeho" senioři sdíleli jeho smýšlení a dle toho jednali a dosáhli kýženého cíle.
Hana Šimková
8.6.2019 10:55
Tak nevím, ale politiku bych do íčka nezatahovala, protože diskuze bude nekonečná. Je vidět, že vaše názory se úplně neshodují. Každý si tedy nechtě ten svůj a jděte na procházku do přírody se vydýchat.
Soňa Prachfeldová
8.6.2019 09:36
Už jsem paní Růženko psala, pokud by opět zvítězilo ANo, tak posílí a nespokojenci by měli respektovat demokracii, když se s ní ohánějící. Já osobně jsem to neviděla dobře , že se stal premiérem, ale jako ministra financí jsem ho brala , je to inteligentní člověk.
Růžena Kuželková
8.6.2019 09:09
Paní Soňo,cituji - předčasné volby ať se ukáže jak to má být podle vůle svobodných občanů - takže ty poslední volby,které ukázaly co lidé chtějí - byly co??! Někdo držel nad lidmi zbraň a nabádal je koho volit? Já si myslím,že se každý rozhodl podle svého svědomí a tak by to bylo i nyní apropó a ušetřené peníze,které by byly "vyhozeny" oknem.Můj názor,nikomu ho nevnucuji.
Soňa Prachfeldová
8.6.2019 08:51
Pane Nebužely, nesmíme to brát tak vážně, nikomu svůj názor nevnucují a nenechám si ho od druhých vnutit. :-)
Antonín Nebuželský
8.6.2019 08:44
Nevěřil bych, že i tady.
Pokud se tady začnete zabývat politikou, bude po pohodě a možná i přátelství. Za mě, podmíněné, nás hledanou.
Soňa Prachfeldová
8.6.2019 07:54
Moc ráda bych viděla , jak to ve skutečnosti je, vždyť se všichni jen dohadují, hádají, rozděluje je politika . Přála bych naší zemi předčasné volby, ať se ukáže,jak to má být podle vůle svobodných občanů. Domnívám se, že nyní by účast měla být vyšší, snad také o ty, co demonstrují, pokud ti nechodili doposud k volbám. Předčasné volby by snad nastolily klid v této zemi.
Olga Škopánová
7.6.2019 21:21
A ještě něco vy se paní Kosťunová stále oháníte tolerancí k názorům jiných tak ji taky alespoň jednou prokažte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA