FOTO: pinterest.com
Když si senior zařádí
5. 6. 2019Novináři a editoři měli často problém. Když k nějakému článku týkajícímu se stárnutí či lidí vyššího věku, hledali v agenturách vhodné fotografie, mnoho jich v nabídce nebylo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
8.6.2019 01:03
Na nějaké extra řádění jsem nebyla ani v mladším věku, natož teď. Snímky to jsou zajímavé, jen ten úvodní se mi nelíbí : prosím, kde jsou dnes vidět starší ženy v šátku na hlavě a ve všelijak poskládaném oblečení? Žiji ve středně velkém městě, tak možná je to tím, ale i když občas zavítám na vesnici, tak to tam nevidím. Mně je 74 let, ale to bych si na sebe nikdy neoblékla.Připomíná mi to opačný příklad zde, kdy jme byly nabádány k módním výstřelkům, které bych ale také nenosila. Ba společných fotkách ze srazu s í60 je vidět, ze dámy jsou oblečeny vkusně. Mně ty šátky na hlavě připomínají 50. léta nqa vsi.
Soňa Prachfeldová
7.6.2019 21:23
Je vidět, že mnoho starých lidí dokáže být veselých a nermoutí se tím, co bude, až bude. Nač taky. Ale upřímně moje babičky by takto nepozovaly , jejich vnučka ano :-)
Věra Ježková
6.6.2019 15:15
Myslím, že smysl pro humor mám. Pro řádění tohoto druhu ale moc ne. Ani za mlada. Líbí se mi č. 13.
Jana Kollinová
6.6.2019 10:07
Nejvíce se mi líbí obr. 3, určitě je to ze srazu spolužáků po xxx letech. :-)
Alena Tollarová
5.6.2019 16:45
Dokud lidi neberou všechno vážně a dokážou si dělat legraci, je svět v pořádku. Co třeba fotky z našich setkání v kloboucích nebo bláznivých brýlích, o kostýmované maškarádě o čarodějnicích nebo masopustu v restauraci za plného provozu nemluvě. Máme je na profilech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA