Sylvio Spohr: Klíčem je mít rád lidi
Šéf Cafe Louvre Sylvio Spohr

Sylvio Spohr: Klíčem je mít rád lidi

11. 6. 2019

Také se ptáte, když jdete po pražské Národní třídě, proč se rozlehlá kavárna jmenuje Café Louvre? Není to důkaz snobismu, ale palác, v němž sídlí, se jmenuje právě Louvre. Dlouhá desetiletí byla místem setkávání kumštýřů všech oborů.

káva Praha restaurace
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Café Louvre mám ráda. Měla jsem tam před 7 lety první sraz s Honzou Raškou, který, pokud vím, tam chodí rád, měla jsem tam konverzační schůzky s Němci místo kurzu, absolvovala jsem tam akci Káva za básničku. Je to tam opravdu moc hezké, na úrovni, ale nijak nabubřelé.
Daniela Řeřichová
Přeji Silviovi hodně úspěchů. Znám se s celou rodinou a vím, kolik poctivého úsilí je za projektem Café Louvre. Pokud chci pozvat přátele na místo s géniem loci, je to právě Louvre. Dávám si zde i pracovní schůzky, vše je na mimořádné úrovni-interiér, sortiment, personál. Přijďte ochutnat kávu, kterou zde možná pil Einstein, Čapek nebo Kafka. Ponořte se na chvíli do historie pražského kavárenství minulého století.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%