Foto: autorka
Na cestě za zázrakem
5. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.6.2019 19:00
Zuzko, poetička se v tobě nezapře. Moc hezky napsané a fotky jsou taky pěkné. :-)
Jana Šenbergerová
5.6.2019 16:24
Už ani nevím, co to je být v lese sama. Připomněla jsi mi túry, na kterých jsem byla jen já a okolní příroda. Po dvaceti kilometrech začal les se mnou mluvit. Opravdu zázrak.
Alena Tollarová
5.6.2019 13:20
Popsala jsi, Zuzko, ten zázrak proudící i padající mumlající vody tak poeticky! Šla jsi sama a to je zase jiný zážitek než se švitořící partou, možná sis slovy jiného básníka říkala "já se tam vrátím"? Já tedy určitě ano.
Hana Nováková
5.6.2019 10:15
Zuzko, u Mumlavských vodopádů jsem byla několikrát. Okolní přírodu jste popsala tak věrně a s citem, že jsem se na malou chvilinku přenesla do těch míst a snad i cítila ten vzduch a vůni vody. Je tam krásně, a když jdete lesem sama a jste v něm jakoby ztracena jen se svými myšlenkami, to je tak neskutečně osvobozující, vždy si zde srovnáte myšlenky a hodně si odpočinete. Jakou sílu má příroda, až si to někdy ani neuvědomujeme. Čtu ze všech příspěvků, že se výlet vydařil a tak to má být. Vzpomínala jsem, jak si to užíváte a o co já jsem ochuzena. No co se dá dělat, líp už bylo a už nebude, s tím se ač nerada, ale musím smířit.
Dana Puchalská
5.6.2019 10:12
Jak je vidět z fotografií je tam krásně. A hlavně k l i d. To je zaručený balzám na všechno.
Elena Valeriánová
5.6.2019 10:10
Jako pohlazení po duši jsou tvá slova. Umění poezie je i v tomto článku, který konější a rozněžňuje. Díky.
Anna Potůčková
5.6.2019 10:08
Další krásný článek z našeho setkání, za který děkuji. A nutno dodat, že také krásné fotky! Ještě že máme mobilní telefony. V době kdy nebyly by nalezení místa kde člověk je by bylo složitější! My jsme Tvého řidiče potkali cestou zpět sedět na lavičce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA