Na tento výlet jsem se chystala už dlouho. V den, který jsem si pro něj vybrala, začalo pršet přesně v okamžiku, kdy jsem vystupovala z autobusu. Protože to tam mám daleko, nenechala jsem se odradit. Mohl za to i sám objekt, který je přívětivý již na první pohled. Toulala jsem se hodinu. V levé ruce deštník, v pravé foťák. Nebyla jsem tam zdaleka sama. Potkala jsem několik skupin dětí, od malých předškoláčků po větší školáky. Ověřila jsem si, že to, co je uváděno na webových stránkách dvora i na stránkách dalších, je pravda. Areál potěší dospělé i děti. Nabízí spoustu zajímavých akcí včetně komentovaných prohlídek. Nejlépe se k němu dostanete autobusem 177 od stanice metra Opatov. Budete se toulat chvíli se mnou?
Foto: autorka
Toulání Toulcovým dvorem
5. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
30.12.2019 21:56
Pěkný článek a krásné fotky, Věrko. Netušil jsem, že je to tak rozsáhlý objekt. Několikrát jsme se tam chystali, ale nikdy to nevyšlo.
Anna Čípová
7.6.2019 18:57
Kouzlo venkova i za deště. Pěkná fotoreportáž. Nejvíce se mi líbí, jak došla žlutá barva při natírání plotu.
Jana Šenbergerová
6.6.2019 07:46
Dokonalá vesnická idylka. A fotografiím pořízeným za deště vůbec nic nechybí. Umíš, Věrko. Škoda, že jsme se tentokrát minuly.
Elena Valeriánová
6.6.2019 07:20
To je jak pohádka. Dobře, že jsi to nevzdala a pro nás vše nafotila. Vždyť déšť je jen voda a té je pořád třeba.
Jitka Hašková
5.6.2019 19:34
Věro, díky za procházku Toulcovým dvorem. Ještě jsem tam nebyla. Je to moc zajímavé místo.
Zuzana Pivcová
5.6.2019 19:28
Toulcův dvůr znám jen zvenčí, mnohdy jsem jela kolem dlouhou trasu linky 177 z Bohnic až na Chodov. Je to na Košíku. Trochu mi to připadá statek v Netěchovicích u Týna nad Vltavou, který je obdobně zařízen. Někdy se tam vypravím, díky, šikulko Věrko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem