Vyhlídka na vrchu Bedřichov
6. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
12.6.2019 15:18
Milé dámy, jsem ráda, že vás oslovil můj článek, protože i já se prostřednictvím vašich snímků přenesu na krásná místa, se kterými se s námi dělíte. Jistě, jet z druhého konce Čech ke Kolínu je asi nesmysl, tak alespoň pár fotek, že i Polabská nížina může být ve své nedozírnosti krásná. Zde je i vidět, jak rozmanitá je naše krajina - lány obilí v nížině a ejhle - vynoří se Železné hory a v dáli za dobré viditelnosti na vás zamávají vrcholky Krkonoš vzdálené cca 100 km od Kolína. Vždy mám šimrání v krku a na krajíčku slzy. A taky musím říci, že ač bylo vedro, dala jsem to, i když mi delší dobu trvalo, než se moje plíce daly dohromady, ale musím říci, že to stálo za to.Je u nás krásně, že i vy souhlasíte?
Věra Ježková
7.6.2019 19:31
Hano, moc pěkné. Na Bedřichově jsem byla. Už se pomalu považuji za částečnou Kolíňačku. Rodem jsem Pražačka, celoživotním městem mého srdce je Příbram.
Jaroslava Handlová
7.6.2019 14:21
Velmi pěkná pozvánka. (V úterý 4.6. po návratu ze společného srazu íčkařů jsem v doprovodu dalších dvou účastníků setkání vystoupila po 216 schodech na zmíněnou Vodárenskou věž v Kolíně. Parádní výhled, nahoře moderní expozice s perfektními popisky viděných míst, včetně sledování na monitorech). Ale to jsem ještě nevěděla o rozhledně na Bedřichově - děkuji za novou inspiraci k výletu.
Alena Tollarová
7.6.2019 13:02
To je zajímavý tip na výlet a děkuji za něj. Také jsem se tu jednou věnovala pomníkům https://www.i60.cz/clanek/detail/12511/muj-tip-na-vylet-po-stopach-pomniku-bitvy-u-chlumce-1813 ... Ta úvodní fotka se samou zelení se mi líbí.
Zuzana Pivcová
6.6.2019 20:02
Je to zase trochu jiná krajina, než kde jsme minulý víkend byli, ale také hezká, taková klidná. A spjatá s ne všem známou historií. Díky.
Jana Šenbergerová
6.6.2019 13:47
Pěkné pozvání do kraje pro nás vzdáleného a nám neznámého. Když si uvědomím, že tento krásný kraj byl také zbrocen krví, vidím ho jinýma očima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA