Vyhlídka na vrchu Bedřichov

Vyhlídka na vrchu Bedřichov

6. 6. 2019
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Milé dámy, jsem ráda, že vás oslovil můj článek, protože i já se prostřednictvím vašich snímků přenesu na krásná místa, se kterými se s námi dělíte. Jistě, jet z druhého konce Čech ke Kolínu je asi nesmysl, tak alespoň pár fotek, že i Polabská nížina může být ve své nedozírnosti krásná. Zde je i vidět, jak rozmanitá je naše krajina - lány obilí v nížině a ejhle - vynoří se Železné hory a v dáli za dobré viditelnosti na vás zamávají vrcholky Krkonoš vzdálené cca 100 km od Kolína. Vždy mám šimrání v krku a na krajíčku slzy. A taky musím říci, že ač bylo vedro, dala jsem to, i když mi delší dobu trvalo, než se moje plíce daly dohromady, ale musím říci, že to stálo za to.Je u nás krásně, že i vy souhlasíte?
Věra Ježková
Hano, moc pěkné. Na Bedřichově jsem byla. Už se pomalu považuji za částečnou Kolíňačku. Rodem jsem Pražačka, celoživotním městem mého srdce je Příbram.
Jaroslava Handlová
Velmi pěkná pozvánka. (V úterý 4.6. po návratu ze společného srazu íčkařů jsem v doprovodu dalších dvou účastníků setkání vystoupila po 216 schodech na zmíněnou Vodárenskou věž v Kolíně. Parádní výhled, nahoře moderní expozice s perfektními popisky viděných míst, včetně sledování na monitorech). Ale to jsem ještě nevěděla o rozhledně na Bedřichově - děkuji za novou inspiraci k výletu.
Alena Tollarová
To je zajímavý tip na výlet a děkuji za něj. Také jsem se tu jednou věnovala pomníkům https://www.i60.cz/clanek/detail/12511/muj-tip-na-vylet-po-stopach-pomniku-bitvy-u-chlumce-1813 ... Ta úvodní fotka se samou zelení se mi líbí.
Dana Puchalská
Je tam určitě moc hezky.
Eva Mužíková
Hanko. Přečteno a pochváleno. Dala jsi si s článkem práci, děkuji.
Hana Rypáčková
Díky, to je fakt rovina... Všude je hezky...
Zuzana Pivcová
Je to zase trochu jiná krajina, než kde jsme minulý víkend byli, ale také hezká, taková klidná. A spjatá s ne všem známou historií. Díky.
Jana Šenbergerová
Pěkné pozvání do kraje pro nás vzdáleného a nám neznámého. Když si uvědomím, že tento krásný kraj byl také zbrocen krví, vidím ho jinýma očima.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%