Klatovy - brána Šumavy

Klatovy - brána Šumavy

2. 6. 2019
cestování
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Také děkuji za přiblížení Klatov. Na Šumavě jsem byla několikrát, ale město neznám. Jarmilko, děkuji za přiblížení míst, ke kterým máš citový vztah.
Eva Mužíková
V Klatovech jsem nikdy nebyla, díky za přiblížení.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za milá slova, město Klatovy je moje srdeční záležitost a článek jsem dlouho připravovala a pak i jela nafotit několik zajímavostí. Alenko hotel Bílá Růže stál vedle klatovské radnice. Bohužel po revoluci byl zakoupen bankou a tak už to není nejlepší hotel ve městě. Dnes je tam už jen hotel Centrál nebo Beránek.
Jitka Hašková
Krásné město, moc o něm nevím. Bohužel jsem tam nebyla. Musím si doplnit vzdělání. Děkuji za zajímavé info.
Alena Tollarová
V Klatovech jsme byli na svatební cestě. Marně jsem po letech hledala hotel Bílá růže i vinárnu pod Černou věží. Ale Klatovy a jejich okolí se mi stejně líbily a ráda bych se tam vrátila ještě jednou.
Mirek Hahn
Klatovy, město kde startuje cyklomaraton Král Šumavy. Skvělé klatovské mažoretky sbírají medaile i v evropských soutěžích. Kousek za hřištěm, v Beňovech, jsme navštěvovali Country steak restaurant. A jen kousek za Beňovy, v pískovně, bezva koupání. Klatovy pro mne znamenají výchozí základnu na spoustu zajímavých míst - pustý zámek Veselí, bývalé vojenské objekty kolem Janovic, hrad Klenová, Rajské údolí, Velhartice, hrad Švihov, zámek Lázeň sv.Wolfganga, křížová cesta Dobrá voda a další... Mám to město rád i kraj kolem...
Zuzana Pivcová
Cestou na Chodsko jsem se před mnoha lety zastavila v Klatovech a pamatuji si právě ty katakomby s mumiemi. Díky za pěknou turistickou informaci.
Alena Vávrová
V Klatovech jsem před lety jako turistka byla s kamarádkou a jsem tomu dodnes moc ráda. Je to krásné město, na památku mám spoustu fotek.
Danka Rotyková
Hezké snímky. A přidávám body, které mi v rychlosti utekly pod rukama. ***** ☺
Naděžda Špásová
Mám pocit, že jsem v Klatovech nikdy nebyla, hezké fotky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%