Ilustrační foto: ingimage.com
Pocity - úryvek z připravovaného románu
31. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
1.6.2019 13:17
Hanko, nesmírně děkuji za Vaši vstřícnost. Mám ráda Vaše psaní, krásně se čte a má hlavu i patu. Proto bych uvítala Váš názor.Pošlu - hezký den
Hana Švejnohová
1.6.2019 10:34
Těší mě vaše důvěra, Hanko, ale jako profík se rozhodně necítím... Jen mě to baví a zkouším to podobně jako tisíce jiných literárních "samouků" :-) Každopádně si váš počin ráda přečtu - pošlete ho na hankasvej@gmail.com
Hana Nováková
1.6.2019 09:24
Hano, bude to jistě dobré čtení. Jste profík a já bych prosila, zda by bylo možné zhodnotit vašima očima jedno mé dílko prostřednictvím mailu. Mohla bych poprosit o vaši vstřícnost a hodnocení? Mail: hanka.novajda@seznam.cz
Vladislava Dejmková
31.5.2019 17:24
Milá Hanko, děkuji za vysvětlení. Původně jsem to pochopila jinak, a tak jsem napsala příspěvek do diskuse. Jsem ráda, když se věci včas vyjasní. Také mě napadlo nějak uchopit a zpracovat toto téma šířeji než formou jednoho článku, ale na knížku si netroufám. Vlaďka
Hana Švejnohová
31.5.2019 13:16
Milá Vlaďko, mrzí mě, že vás to mrzí... Právě Vy svými příspěvky jste mě vlastně inspirovala ke zveřejnění kousíčku z jinak prozatím utajovaného materiálu!!! Právě ty "Pocity" jako skupinové označení určitého typu vyjádření ve mně evokovaly potřebu sdílení - a rozhodně v tom nebudu pokračovat... Myslím, že jsem Vám své nadšené "pocity" z Vašich textů sdělila v diskuzi, nemám pravdu?
Vladislava Dejmková
31.5.2019 08:48
Dobře napsáno. Diskutuji zde proto, že mě trochu mrzí, že tento článek má stejný začátek názvu jako příspěvky, které jsem na toto téma začala psát já a už byly zveřejněny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA