Foto autorka
Voda vodička, zelená travička.
27. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
27.5.2019 15:17
Naďo, neodradilo. Ráda jsem se prošla vodní krajinou. Pobavil mě výraz, že voda teče pánu bohu do oken. Znala jsem jen, že se tak topí.
Jana Kollinová
27.5.2019 13:24
Článek i fotografie se mi líbí. Voda jako jeden z nezbytných přírodních živlů si zaslouží pozornost už s ohledem na další život na planetě Země. Voda = život!
Zuzana Pivcová
27.5.2019 10:36
Článek včetně fotek je jako vždy moc hezký. A že se úřad nesnaží vyřešit únik vody, to je hodně nezodpovědné. No jo, když to nikdo neplatí?? Doma bychom se divili, až by nám přišlo vyúčtování za spotřebu.
Dana Puchalská
27.5.2019 09:58
Ano je dobře že se už všechno zelená. Fotografie s vodou mi pokaždé udělají velikou radost. Děkuju.
Blanka Macháčková
27.5.2019 09:36
Z tvých fotek je vidět, jak ta voda pomohla. Je na tu přírodu moc hezký pohled. Hezky jsem se s tebou prošla.
Anna Potůčková
27.5.2019 09:15
Moc hezký článek a k němu také krásné fotky. Ano, letos je to zatím s vláhou lepší, v lonském roce jsme pomalu na naší zahradě moc zelenou trávu neviděli, za to letos má krásný zelený koberec. Doufejme, že letos tak suché léto jako bylo v lonském roce nebude.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA