Ilustrační foto: ingimage.com
Vypnula jsem plyn? Zavřela jsem okno? Kdy začíná duševní porucha
27. 5. 2019
Zamkli jsme dveře od domu? Vypnuli jsme žehličku? A co sporák, nevařili jsme na něm před odchodem? Panebože, já si zapomněla dezinfekční gel, co když někomu budu muset podat ruku a pak ji nebudu mít čím vyčistit? Takové myšlenky dovedou pořádně komplikovat život, zejména, když se vracejí pořád dokola.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
27.5.2019 12:31
Znala jsem jednu paní, která se při odchodu do práce 3x vracela domů s tím, že má špatně zamčené 3 zámky na vstupních dveřích. Měla, ale bylo to marný. Přitom do bytu musela vystoupat 78 schodů. Měla z toho pak lýtka, která by jí záviděl i Zátopek ve vrcholné formě. Ale že má vzadu na hlavě 2 natáčky (kovové) si v tom ranním maratónu ani neuvědomila.
Karel Boháček
27.5.2019 12:00
Pokud je někdo k sobě a k ostatním zodpovědný tak je to normální. Takhle žiji celý život a nemám dojem, že jsem mišuge.
Zuzana Pivcová
27.5.2019 11:31
Zatím se mi jen jednou stalo, že když jsem jela v létě sestře do bytu zalít kytky atd., tak jsem se už ze zastávky autobusu vrátila s pocitem, že jsem nezavřela okno. Tak jsem to pro jistotu šla zkontrolovat. Jinak se zatím držím. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA