Foto: autorka
Ledoví muži
28. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.5.2019 15:30
V Polabí příliš velké změny v počasí nezažíváme. Pokud ti muži přijdou v červnu, je to jen malé ochlazení, nic ledového. Jani, díky.
Libor Farský
29.5.2019 00:09
Zajímavé na tom je, že to většinou funguje, téměř každoročně. Jen vždy zapomenu ohlídat jestli Žofie opravdu noci upije.
Elena Valeriánová
28.5.2019 22:24
Znám jen ty tři: P + S + B, jejich jména mně připomínají pekelníky. I když nehřejí, ale většinou pořádně studí.
Naděžda Špásová
28.5.2019 15:52
Jako dítě jsem určitě o malých ledových mužích slyšela, jsem z vesnice. Mám ale pocit, že dříve to počasí bylo stabilnější. Hezky jsi to, Jani, napsala. :-)
Věra Ježková
28.5.2019 13:15
Jani, tak tuhle ledovou trojici jsem neznala. Hezké doplnění k mým pranostikám. :-)
Dana Puchalská
28.5.2019 10:18
O malých ledových mužích se tak často ani nepíše a ani nemluví. Děkuji za zajímavý článek. A ať už nezlobí, myslím že jaro si přeje dost lidí.
Zuzana Pivcová
28.5.2019 09:34
Moje maminka byla Žofie a to byla ta, která podle pranostiky zatopí po ledových mužích. Vím, že jsme to díky jejímu jménu jako děti sledovaly a obvykle to tak vycházelo. Dnes už je to dost rozházené. Ale myslím, že ještě ti "malí" neřekli poslední slovo. Ale tenhle víkend, kdy je sraz v Kořenově, by si mohli dát pauzu. Díky za pěkný přehled.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA