Foto: autorka
Domácí horror
25. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
25.5.2019 13:53
Mejdynka je krásná kočka. Náš Minďák měl podivnou zálibu. Nejradši spal na štaflích, co byly na WC. Úplně nahoře. A kdo to nevěděl a vlezl tam bez zavolání, byl kandidátem na infarkt. Občas skočil i dolů a jedna návštěva nebyla opravdu ráda. A to jsme jí to důrazně říkali. S kočkami se někdy užije i legrace. Ne?
Jana Šenbergerová
25.5.2019 10:17
Krásně zbarvená modroočka a dobrý příběh. Když u kamarádky skočí některá z jejích koček ze skříně, vždycky se leknu, bývá to pořádná rána.
Libuše Křapová
25.5.2019 10:11
Mejdynka je kouzelná :-) Určitě ti do bytu netahá myši, jak ta moje Bětka.
Libuše Křapová
25.5.2019 10:10
To věřím, že jsi pořádně lekla :-) Mne svého času děsilo podivné klepání. Bylo to brzy po úmrtí manžela, klepalo to vždy večer a v nepravidelnou dobu. Nedokázala jsem si to vysvětlit, ani určit, odkud se klepání ozývá. Až po pár týdnech jsem přišla na původce. :-) Ferda seděl těsně u dveří do prádelny a klepal do něj ocáskem. Asi vycítil, kdy mi je nejvíc smutno a snažil se na sebe upozornit :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA