Foto autorka
Fotoreportáž: Já a Mičurin
21. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.5.2019 08:46
Naďko, po těch deštích to tam asi nepoznáš, zasázeným rostlinkám to jistě prospělo. Tak se kochej.
Marie Měchurová
21.5.2019 20:52
Paráda, zahradu máte na krásném místě. Nechybí pejsek ani pomocník, který se zatím připravuje na lehátku. Nebo už ho to zahradničení možná tak zmohlo. Nic se nemá přehánět. Je vidět, že je Vám tam všem moc hezky !!
Naděžda Špásová
21.5.2019 18:57
Koukám, že jsem se slušně ocenila, ani o tom nevím. To mi dělá tablet. Snad to nikomu nebude vadit.
Naděžda Špásová
21.5.2019 18:56
Děkuji za slova chvály, jsem ráda, když moje dílko někoho potěší, moc si toho cením. :-)
Marie Novotná
21.5.2019 18:14
Hezká fotodokumentace.I ovoce bude.U nás to pomrzlo.Možná nějaké jablíčko zbylo,ale merunky nejsou.
Jana Šenbergerová
21.5.2019 18:13
Naďo, hezky jsi od nebe sklonila hlavu k zemi. I tam je na co pohledět. Hezky si užívejte chvilky odpočinku, na zahradě jich zas tak moc nebývá.
Lenka Hudečková
21.5.2019 17:34
Krásné květinky i rostlinky, které nám dělají radost. Stačí jen obyčejné sedmikrásky, ale jsou něžné a v zelené trávě pěkné. Hezké fotky Nadi :-). Já už mám taky na balkoně rajčata, dokonce mi už kvetou, ale to začaly doma minulý týden. Od soboty jsou venku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA