Foto autorka
Fotoreportáž: Já a Mičurin
21. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
21.5.2019 17:25
Naďo - Mičurinko moc pěkné. Řeka, zahrádka, les. Luční kytky. Prostě nádhera.
Věra Ježková
21.5.2019 16:26
Naďo, to je krása. Díky, že jsi nás nechala nahlédnout do svého (vašeho) světa. Zahradnickou duši nemám. :-)
Eva Mužíková
21.5.2019 13:56
Ta řeka dole, to je nádhera a ty sedmikrásky a vůbec všechno.... tleskám.
Eva Mužíková
21.5.2019 13:51
Nadi, tam musí být opravdu krásně. Mám moc ráda takovéto z části divoké zahrady. Pro mne je práce na zahradě odpočinek, když se pak ohlédnu za výsledkem své práce, jsem šťastná, že mi to " ještě jde ".. No a pejskové neodmyslitelný doplněk..
Hana Rypáčková
21.5.2019 12:19
Dnes jsem zase unavená z latifundií, jse na to sama a letos jsem ještě neodpočívala..Trávu sekám, klíšťata se tam schovávají.. A to bolavé rameno naříká..No, máte co dělat, ale asi je vás na to víc..
Zuzana Pivcová
21.5.2019 11:48
Nádherná zahrada, ale představuje to také velkou práci, jakou si ani neumím představit. Já bych z toho měla záhy džungli. Díky, Naďo!
Dana Puchalská
21.5.2019 11:36
Moc krásné. Je to oáza pohody když je vše hotové, viď? Ovšem pejsci jsou tam šťastní pokaždé, nemám pravdu?
Jitka Hašková
21.5.2019 11:24
Je to hezké,ale jsem ráda, že nic takového nemám. Potřebuji chodit,tak ráda chodím za krásou.
Jana Hošková
21.5.2019 11:13
Hezké, Naďo ! Ale při pohledu na tolik záhonků mě začly bolet ruce :-)) Taky jsem "mičurinka", vždycky si toho spoustu nasázím a pak se honím a nestíhám...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA