ilustrační foto: pixabay.com
Seniorka v cizím městě
18. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
23.5.2019 13:16
Již několikrát jsem ve svém pokročilém věku zjistila, že existuje pro řešení krizové situace hluboko zakódovaný vzorec chování, který nezávisle reaguje na nestandardní situace a obvykle správně. Věřím v rozhodnutí tzv. na první dobrou.
Blanka Macháčková
20.5.2019 08:01
Ještě že vás humor nepřešel. O sobě bych pochybovala. Hezké vyprávění.
Elena Valeriánová
19.5.2019 22:16
Já jsem si vzpomněla na loňský příjezd do Plzně. Když jsme se konečně dopátrali, kterým busem a odkud na Bolevák, a spokojeně cestovali, my neználci jsme nevěděli, že musíme dát řidiči znamení, že chceme ven. Tak jsme tu správnou zastávku přejeli a vystoupili na další. Na cestu jsme se museli jít zeptat. Trochu jsme se prošli a dost se nasmáli sami sobě. A to nás tam bylo víc, takže nic nového pod sluncem. Jani, nejste v tom cestování sama.
Alena Tollarová
19.5.2019 22:04
S mým orientačním smyslem je to podobné. Všechno si doma nastuduji a ono to pak v reálu vypadá jinak a jsem vedle jak ta jedle. I ty jízdní řády na autobusových zastávkách vypadají jinak než dřív. U toho autobusu možná bylo nebezpečí, že vezl lidi do práce :)
Hana Šimková
19.5.2019 15:39
Mám úplně stejné prožitky. Orientace žádná a v jízdních řádech číst neumím. Jednou jsem chtěla vyvézt pejska někam, kde jsme ještě spolu ještě nebyli. Autobus vyjel dobře ,ale ten zpáteční jel úplně z jiné zastávky. Než jsem na to přišla, tak ujel.Žádný další nejel Foukal .studený vítr a byla hrozná zima.. Pejska jsem musela strčit po bundu, aby nezmrzl.a volala SOS synovi. Přijel, ale dostala jsem vynadáno jak jsem neschopná.
Naděžda Špásová
19.5.2019 13:23
Dobře napsané, konec mě pobavil. U nás jezdí trolejbusy na kterých jsou pro otevření tlačítka, která upozorní řidiče, aby otevřel. Než jsem přišla na to, co s tím, tak jsem se párkrát slušně ztrapnila. Neobešlo se to bez klení. :-)
Jana Šenbergerová
18.5.2019 22:58
Máte dobré zážitky. :-) V našich končinách by se mohlo stát, že už by žádný autobus nejel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA