FOTO: Hana Rypáčková
Raději zešílet v přírodě
14. 4. 2023Tato kniha rozhovorů se šumavskými samotáři mne už před rokem nadchla. Vyšlo už další vydání s barevnou obálkou. Pro někoho to je šokující zjištění, já se přistihnu, že jim až někdy závidím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
6.7.2023 13:12
Hani, pěkný článek. Šumava je nádherný kraj a beseda musela být zajímavá. Také ráda zdrhám z Prahy do přírody.
Věra Lišková
22.4.2023 15:11
Knihu jsem si přečetla, je zajímavá, samotáři jsou různí a najdou se mezi nimi i lidé inspirující, předkládající neotřelý pohled na život a jeho smysl.
Alena Švancarová
15.4.2023 22:42
Budu se o knihu zajímat v knihovně.ano Šumava je tajemná.Byla jsem několikrát,vždy v září.Velmi se mi tam líbilo,lesy jsou husté a tajuplné.Viděla jsem v nich Krále Šumavy jak převádí lidi.
Lenka Kočandrlová
15.4.2023 15:51
Tyhle knihy jsem četla,ovšem na můj vkus některé popisované osoby žily v takovém humusu,až srdce usedalo.To bych tedy nemohla. Opuštěné oblasti jsou i v Krušných horách, jen o tom ještě nikdo nepsal a nefotil.
Libuše Heulerová
15.4.2023 13:21
Hani, mám ji doma nedávno jsem ji dočetla....opravdu je moc zajímavá....taky obdivovala život samotářů a jejich osudy.
Jitka Hašková
14.4.2023 19:28
Děkuji za připomínku. O těchto knihách jsem slyšela a pokusím si je vypůjčit v knihovně.
Hana Rypáčková
14.4.2023 18:38
Beseda byla v budově DD , kde bylo mnoho staroušků ze Šumavy, z chalup na samotách, promítání fotek . Lidé vyprávěli, jak bejvávalo.
Elena Valeriánová
14.4.2023 15:52
Tuto knihu máme doma jako audio knihu. Bylo to pěkné poslouchání. A toužení, protože jsou dny, kdy bych chtěla sbalit batůžek a vyrazit někam do divočiny, bez lidí a jen vnímat krásu ticha. Hanko, beseda musela být zajímavá.
Jan Zelenka
14.4.2023 13:17
Knihu neznám, ale Šumava je krásný kraj. Kdysi jsme tam se ženou strávili krásnou čtrnáctidenní dovolenou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA