FOTO: autorka
Děkuji, pane prezidente. Děkuji, Praho!
14. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
16.5.2019 22:25
Je to nádherné, je to naše. Žáci hotelové školy tam občas obsluhují v bílých rukavicích.
Soňa Prachfeldová
15.5.2019 14:45
Hrad je nádherný, je co obdivovat, nedávno jsme tam byli, měli jsme objednáno s průvodkyní. Nezapomenutelné .
Zuzana Pivcová
14.5.2019 18:38
Jednou jsme tam byli s kolegy z vojenského archivu na povolené zvláštní návštěvě. Díky za připomenutí.
Helena Votíková
14.5.2019 14:00
Samotná pracovna prezidenta je o patro výš, a tam bohužel přístup nebyl.
Danka Rotyková
14.5.2019 13:41
Já bych tedy tak obrovské prostory obývat nechtěla ani náhodou, a to mám větší prostory ráda. Mně se líbí spíše detaily, třeba krásná klika u dveří, rám obrazu ... Ale jako pracoviště je to super.
Naděžda Špásová
14.5.2019 12:21
Helo, že si ten dědula nežije špatně, co? Ani se nedivím, že se mu tam odtud nechce. Určitě je to zážitek, fotky jsou super. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA