Benzinová sekačka SP 535 BW EL 4S. FOTO: Mountfield
Sekačky roztáčejí svoje nože, sezóna začala
9. 5. 2019Letos to na zahradě vypadá, že sekačky budou v permanenci. Tráva roste po zimě a současném vlhkém období jako z vody a je třeba se s ní vypořádat. S kvalitní rotační sekačkou to zvládnete raz, dva.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
11.5.2019 08:45
Nedávno jsem sekala trávu ve Štěchovicích, kde mám pozemek poměrně velký. Zaujala mi sekačka na AKU baterie. Myslím, že velkokapacitní koš 80 kg je asi těžký. To bych zase asi nedala.Máte někdo zkušenosti s AKU sekačkou? V současné době mám jak v Plzni tak i jinde jen benzinové.Děkuji za informace.
Karel Boháček
10.5.2019 11:34
Mám Weibang a je to tank, vyjede i 30st. a koš je tak napěchovaný, že někdy mám co dělat vyndat trávu. Akorát jsem sundal všechny plastové zbytečnosti z motoru - překáží při demontáži svíčky.
Josef Borecký
10.5.2019 04:06
Ano šikovná nabídka, nicméně právě minulý týden jsem si vybral z nabídky bazoš sekačku bubnovou na vysokou trávu. Budu sekat tak dvakrát do roka. :) původně 24tis taky v mountfieldu a koupil za šest
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA