Ilustrační foto: pixabay.com
Líbezná rostlinka s něžnými bílými kvítky se používá na ekzémy či lupenku
20. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
20.5.2019 19:13
Tak tedy i léčivka, ale plevel je to zarputilý. Nedávat do kompostu, vysemení se tam a semena mají dlouhou klíčivost. Pak si ho s kompostem roznesete i do užitkové zahrady. Dávám ho sousedovic slepicím.
Hana Rypáčková
20.5.2019 10:00
Je to zákeřný plevel, že ho mají rády andulky vím, že léčí? Ale nemohu mu odpustit, že roste i v zimě.. A zarytím se víc rozmnoží. Je jsko koberec.
Jana Šenbergerová
20.5.2019 09:51
Také se mi vždycky líbil a nechápu, proč má tak nelichotivá lidová pojmenování. Ten velkokvětý už kvete, prostřední jsem ještě nezaregistrovala, zato exém se mi objevil na hřbetu ruky, přestože na něj netrpím. Malá ploška, ale svědí příšerně. Nezmizí-li, díky pochopení proč, určitě se po tom prostředním poohlédnu. Dík, informace přišla jako na zavolanou. Asi jsem "volala" dost intenzivně. :-)
Zuzana Pivcová
20.5.2019 09:27
Čas od času se mi dělá ekzém na dlaních, asi pozůstatek staré archivní dokumentace, dřív jsem to neznala. Ale ptačinec na to asi nenajdu, vůbec ho neznám a zřejmě ani nepoznám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA