FOTO: autorka
Na procházce u františkánů
14. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
16.5.2019 22:18
Františkánskou zahradu mám ráda. Chodila jsem tam s vnoučkem na hřišťátko, které má pogumovaný povrch, aby se děti nezranily. Letos jsem tam zkontrolovala bylinkové záhony. Díky, Věrko.
Marie Ženatová
15.5.2019 12:43
Když jsem občas v Praze, tak si vždy najdu chvilku se zastavit a pokochat se krásou Františkánské zahrady. Děkuji moc za milé fotečky...
Věra Ježková
15.5.2019 10:31
Děkuji moc. Elenko, vy nepražáci zase máte krásnou přírodu a děláte nám radost jejími fotkami. :-)
Anna Potůčková
15.5.2019 10:07
V Praze už jsem nebyla hezky dlouho, snad naposledy brzy po své svatbě, což už je pár desítek let
Hana Rypáčková
15.5.2019 07:28
Chodila jsem se tam učit a často tam zajdu posedět s v růžové zahradě.
Elena Valeriánová
15.5.2019 06:35
Vy Pražáci, vy se máte. Celý život můžete objevovat a obdivovat matičku Prahu. Dík za sdílení.
Dana Puchalská
14.5.2019 14:05
Františkánská zahrada je krásná. Obzvlášť v létě dopoledne (po 8 hodině) , když začnou kvést růže. Je tam krásně liduprázdno a ta vůně, to se musí zažít. Pamatuji se ještě na protipožární nádrž co tam bývala. V mládí jsme tam jednou s kamarády vlezli jen tak z hecu a šedý mor nás hnal až na Jungnannovo náměstí.
Alena Tollarová
14.5.2019 12:52
I centrum rušné stověžaté matičky nabízí klidná místa. A to je fajn. Díky, že ses s námi podělila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA