Na procházce u františkánů
FOTO: autorka

Na procházce u františkánů

14. 5. 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Františkánskou zahradu mám ráda. Chodila jsem tam s vnoučkem na hřišťátko, které má pogumovaný povrch, aby se děti nezranily. Letos jsem tam zkontrolovala bylinkové záhony. Díky, Věrko.
Marie Ženatová
Když jsem občas v Praze, tak si vždy najdu chvilku se zastavit a pokochat se krásou Františkánské zahrady. Děkuji moc za milé fotečky...
Věra Ježková
Děkuji moc. Elenko, vy nepražáci zase máte krásnou přírodu a děláte nám radost jejími fotkami. :-)
Anna Potůčková
V Praze už jsem nebyla hezky dlouho, snad naposledy brzy po své svatbě, což už je pár desítek let
Hana Rypáčková
Chodila jsem se tam učit a často tam zajdu posedět s v růžové zahradě.
Elena Valeriánová
Vy Pražáci, vy se máte. Celý život můžete objevovat a obdivovat matičku Prahu. Dík za sdílení.
Eva Mužíková
Věrko díky, zase jsem Praze o krok blíže.
Jitka Hašková
Díky Věro, krásné Zrovna dnes jsem skrz ní šla..
Dana Puchalská
Františkánská zahrada je krásná. Obzvlášť v létě dopoledne (po 8 hodině) , když začnou kvést růže. Je tam krásně liduprázdno a ta vůně, to se musí zažít. Pamatuji se ještě na protipožární nádrž co tam bývala. V mládí jsme tam jednou s kamarády vlezli jen tak z hecu a šedý mor nás hnal až na Jungnannovo náměstí.
Alena Tollarová
I centrum rušné stověžaté matičky nabízí klidná místa. A to je fajn. Díky, že ses s námi podělila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%