Foto: autorka
Tip na výlet: Oltářík a Lipská hora
7. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Rys
11.5.2019 07:46
Zdravím Vás Alenko,
To je škoda, že jste to vzdala, protože z vrcholu je opravdu nádherný rozhled. Již několik let tam pravidelně chodíme v různých ročních obdobích. Je to nádhera…stojí to za tu námahu.
Alena Tollarová
9.5.2019 20:53
Děkuji vám, že jste se se mnou prošli. Na Ostrém jsem byla včera a tentokrát se baterie nevybila, takže brzy budeme v putování pokračovat.
Zdenka Jírová
9.5.2019 00:10
Hezky jste to popsala,v duchu jsem šla s vámi,dokonce jsem ve zmíněném Kocourově několikrát byla . Známí tam koupili polozřícenou chalupu a hezky ji zrestaurovali. Také jsme tehdy měli o nějakou zájem, prodával je národní výbor, ale mezitím přišel rok 1968 a už jsme měli jiné starosti.
Jaroslava Handlová
8.5.2019 12:26
Bezva počtení i prohlížení pěkných fotek s popisy mi proměnily dnešní den v ještě víc sváteční. Paráda, snad se brzy na některý z těch malebných kopečků taky již konečně vydám. Děkuji Ti za skvělou dokumentaci.
Alena Vávrová
8.5.2019 00:32
Ali, četla jsem to 2x jen v náhledu. Nepřestávám žasnout nad tím, jaké štreky dáváš úplně sama. Skončit někde pod vrcholem, to je smůla a pech, mně se to stalo asi naposledy v životě na Radhošti v tom lijáku. Opět krásný výlet, článek a fotky, dík.
Elena Valeriánová
7.5.2019 22:47
Aleno, já tě normálně vidím, jak šlapeš po té klikaté silničce. Sama s batůžkem a cože to máš v ruce? Že se ptám, foťák přece. Jsem ráda, že jsi měla tolik rozumu a Lipskou horu vzdala. Zlomenina bolí jako čert, věř mi. V tom tvém kraji je spousta pěkných a libozvučných místopisných názvů, vzpomínám si, jak jsem nad nimi jásala. Krásné putování a fotečky jedna báseň. To značení šipkami mě musíš naučit.
Eva Mužíková
7.5.2019 21:10
Alenko, já snad špatně vidím. Ty jsi také pomyslela na bezpečnost?? Opět hezké putování a fotky nemají chybu. Ta srnka se Ti povedla.
Soňa Prachfeldová
7.5.2019 19:03
Dobrá trasa, od nás jezdí autobus s koly, tak bych se nechala vyvézt alespoˇn nad Kostomlaty a pak bych si zajezdila. Až to vyjde a nebude taková zima.
Věra Zajíčková
7.5.2019 17:37
Zrovna včera jsem si dala cyklovýlet z Lovosice na Ostrý,sice byla dost zima a foukalo,ale také byly krásné výhledy,chtěla jsem nafotit a dát sem konečně příspěvek,ale došly baterie-teda to jsem měla vztek.Při návratu zastávka v penzionu v Kocourově na borůvkové lívance.Na Oltáříku jsem byla před týdnem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA