Tip na výlet: Oltářík a Lipská hora
Foto: autorka

Tip na výlet: Oltářík a Lipská hora

7. 5. 2019
Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Na Lipské hoře jsem byla jednou zjara s KČT po vydatných deštích. Nahoru jsem to zvládla, ale dolů odtrpěla, protože jsem si namohla nějaký vaz v koleně. Z hory nebyl moc dobrý výhled. Přesto na ten výlet ráda vzpomínám. :-)
Jitka Hašková
Bezva nápad na výlet. Kéž by se mi podařilo ho uskutečnit.
Věra Ježková
Ali, moc hezké. Tak už vím, že v našem Kocourkově máme Kocourov. :-)
Libor Farský
Pěkné, neúnavná cestovatelko !
Naděžda Špásová
Taky mě vždycky naštve, když mi při focení dojde baterie. Hezký výlet. :-)
Hana Rypáčková
Moc ráda bych chodila s tebou..
Hana Nováková
Álo díky, ten váš kraj je úžasný, pořád píšu, že mě dostávají ty dálavy, krásné až romantické výhledy, Milešovka, škoda, že už se tam nikdy nepodívám naživo. Proto vroucí díky za spousty fotografií, ze kterých mám možnost se alespoň v duchu přenést do té pozemské nádhery.
Zuzana Pivcová
Ach, zase ta krásná krajina. Dřív jsem ji trochu znala jen z pohledu z vlaku. Jsi zdatná turistka, kam se na Tě hrabu. Díky!
Dana Puchalská
Krásný výlet a krásné fotografie. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%