Ilustrační foto: pinterest.com
Květiny na stole dělají divy
8. 5. 2019Stačí pohodit mezi talíře pár sedmikrásek nebo kopretin. Udělat zajímavou vazbu do starého nakřáplého hrnce. Nebo naaranžovat kytici plevele do obyčejné sklenice od okurek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
9.5.2019 19:41
Také mám po celý rok všude živé květiny, nebo jen zeleň. O zahradě ani nemluvím...
Marie Měchurová
9.5.2019 16:50
Miluju květiny všech barev a velikostí. Sázím je do starých hrnců a nádob, azalku do polévkové mísy, místo květináčů používám kameninové hrnce z bazaru....
Hana Rypáčková
8.5.2019 20:49
Zrovna si užívám šeříky a dnes i konvalinky. A brzy budou už kopretiny!!!
Danka Rotyková
8.5.2019 13:30
Květiny obdivujeme asi skoro všichni. Na stůl jsem je moc nedávala, raději je dávám na komodu. Nejraději mám ty obyčejné luční, na jaře větvičku s mladými lístečky....
Jaroslava Handlová
8.5.2019 12:44
Květiny vždy potěší. Jen bych nemusela tu kytici s číslem 12. Je sice pěkná, ale nemám totiž ráda, když přes dekoraci nevidím na osoby na protější straně stolu.
Blanka Bílá
8.5.2019 12:22
Květiny miluji, pěstuji, ráda k nim do vázy přidám i ozdobnou trávu, větvičku.Na jaře ale víc myslím na včeličky, tak jim dopřeji co nejvíc můžu.
Staré vázy si chráním, je v nich mnoho vzpomínek, ale i z obyčejných sklenic, lahví se dají vytvořit hezká dílka.Když byl můj děda v mém věku, byla moderní ikebana, pamatuji, že si koupil ježka ,na kterého se kvítka napichovaly, různá aranžmá si fotil.Koupila jsem mu i knížku na tohle téma, dodnes ji máme v knihovně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA