Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marcela Broumová
2.5.2019 17:35
Zuzko, Marcelo, rodu Pivců děláte čest. Byla jsem s vámi myšlenkami, i tak to bylo fajn.
Lubomír Müller
2.5.2019 16:47
Své poděkování vám všem, kteří jste přišli, mohu převzít ze začátku Zuzčina článku. Přiznám se, že jsem rád, že už je to za mnou. Že jsem byl totiž schopen dozpívat s hlasivkami nadopovanými všelijakými homeopatiky a s malou vnitřní horečkou. Virózní skřítek na mně sedí ještě i dnes, ale radost ze setkání a vašeho krásného ohlasu na písně mi ten virózní skřítek nesebere. Nu, a Zuzce, té děkuji "nasedmdesátkrát"!
Eva Mužíková
2.5.2019 16:15
I já jsem byla z organizace tohoto setkání nadšená. A že se akce vydařila, to dokazují naše úsměvné fotky. Zuzko, Honzo a pane Lubomíre, patří vám můj velký dík. Bertice
Jana Šenbergerová
2.5.2019 15:13
Těší mě, že jste si to všichni pěkně užili a spokojenost je na obou stranách. Děkuji, Zuzko, za článek a Marcele i ostatním fotografům za fotodokumentaci. Také si ráda knížku tvých veršů koupím, je-li k mání. ♥ A do dalších let ještě jednou VŠECHNO NEJLEPŠÍ. :-)
Danuše Onderková
2.5.2019 14:27
Zuzko, setkání nemělo chybu a jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Opět jsem se setkala s milými lidmi. Veliké díky Tobě, Honzovi i p.Lubomíru. Bylo to prostě úžasné.... Díky...
Naděžda Špásová
2.5.2019 14:12
Zuzko, prohlídla jsem všechny fotky v galeriích a je vidět, že jste si to všichni užili, což je dobře. A hlavně máš vzpomínky, které ti zůstanou. :-)
Anna Potůčková
2.5.2019 13:59
Zuzko ani nevím, jestli jsem ti přála, angína mně ovládla dokonale. Tak dodatečně přeji hodně zdraví, štěstí a lásky ve všech možných podobách! Určitě bylo moc prima...fotografie jsou toho důkazem!
Libor Farský
2.5.2019 13:46
Moc Ti to vše ze srdce přeji ♥
Věra Ježková
2.5.2019 12:47
Zuzko, bylo to moc krásné odpoledne. Ještě jednou díky tobě, panu Müllerovi, Honzovi i ostatním. :-)
Blanka Macháčková
2.5.2019 11:51
Dodatečně blahopřeji k výročí a k úspěšné akci. Mrzí mě, že jsem nemohla přijet osobně a tak jsem ráda za krásnou fotodokumentaci.
Načíst starší příspěvky