Ilustrační foto: pixabay.com
Naprosto nevhodné místo
9. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
10.5.2019 19:06
Paní Jano, no a co? Když na to člověk má, nač by si dělal těžkou hlavu? Když jsem jednou dával k lepšímu četné příběhy ze života, tu mne napadl jeden kamarád, že své ženě nikdy nezahnul. No já jsem měl ve směně sedm žen a on po celý život montoval výtahy. No a přece příležitost dělá zloděje.
Jana Šenbergerová
10.5.2019 17:17
Může-li být bodyček, je jen otázkou času, že bude správně také bodygard a plejboj. I jazykověda má své průkopníky ... Františku, ti vaši "hrdinové" jsou pěkní sukničkáři. :-) Původně jsem chtěla napsat proutníci, ale ten první výraz se mi zdá poněkud vhodnější.
Zorka Horká
10.5.2019 09:06
Díky Františku, na týden s jogíny s rada kouknu i na ostatní kousky :-) Má být pršavý víkend, tak si počtu.
Jana Kollinová
10.5.2019 07:54
Urputnost pana Pátka by nasvědčovala spíše reakcím zhrzené milenky. Kdo ví? :-))))))
František MENDLÍK
9.5.2019 22:43
Teď jste se projevil. Tak moji povídku nečtete ale je to brak. A nelíbí se vám také proto že píši špatně o demarkační čáře a Ústavním soudu. Bravo. Nejste zdatný soupeř, ale závistivec a ubožák. Prosím neotravujte.
František MENDLÍK
9.5.2019 22:22
Člověče, vy se nepřestanete ztrapňovat. Neodporoučejte se , ale táhněte do Pihele ! Vidíte jak jsem slušný.
František MENDLÍK
9.5.2019 22:09
Lidé bděte! Pane Kazisvěte táhněte do vytracena, nebo také něco napište!
František MENDLÍK
9.5.2019 22:05
Pane Pátku, velice jste mne překvapil. Očekával jsem, že opět znectíte moji povídku, prohlásíte ji za brak a mne za zneuznaného literáta. A vy zatím citujete Robinzona. Mám to považovat za změnu názoru, nebo vaše náhlé hnuté mysli. Ale je to nemístné a s hodnocením braku to nemá nic společného. A podruhé nelezte do mých povídek. Reklamy už bylo dost,
František MENDLÍK
9.5.2019 21:20
Jenom jestli vám přátelé nevadí, že čtete brakovou literaturu, jak říká sluha od Robinsona.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA