Naprosto nevhodné místo
Ilustrační foto: pixabay.com

Naprosto nevhodné místo

9. 5. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Paní Jano, no a co? Když na to člověk má, nač by si dělal těžkou hlavu? Když jsem jednou dával k lepšímu četné příběhy ze života, tu mne napadl jeden kamarád, že své ženě nikdy nezahnul. No já jsem měl ve směně sedm žen a on po celý život montoval výtahy. No a přece příležitost dělá zloděje.
Jana Šenbergerová
Může-li být bodyček, je jen otázkou času, že bude správně také bodygard a plejboj. I jazykověda má své průkopníky ... Františku, ti vaši "hrdinové" jsou pěkní sukničkáři. :-) Původně jsem chtěla napsat proutníci, ale ten první výraz se mi zdá poněkud vhodnější.
Zorka Horká
Díky Františku, na týden s jogíny s rada kouknu i na ostatní kousky :-) Má být pršavý víkend, tak si počtu.
Jana Kollinová
Urputnost pana Pátka by nasvědčovala spíše reakcím zhrzené milenky. Kdo ví? :-))))))
Elena Valeriánová
Asi nejsem správně naladěná, nijak jsem se při čtení nebavila.
František MENDLÍK
Teď jste se projevil. Tak moji povídku nečtete ale je to brak. A nelíbí se vám také proto že píši špatně o demarkační čáře a Ústavním soudu. Bravo. Nejste zdatný soupeř, ale závistivec a ubožák. Prosím neotravujte.
František MENDLÍK
Člověče, vy se nepřestanete ztrapňovat. Neodporoučejte se , ale táhněte do Pihele ! Vidíte jak jsem slušný.
František MENDLÍK
Lidé bděte! Pane Kazisvěte táhněte do vytracena, nebo také něco napište!
František MENDLÍK
Pane Pátku, velice jste mne překvapil. Očekával jsem, že opět znectíte moji povídku, prohlásíte ji za brak a mne za zneuznaného literáta. A vy zatím citujete Robinzona. Mám to považovat za změnu názoru, nebo vaše náhlé hnuté mysli. Ale je to nemístné a s hodnocením braku to nemá nic společného. A podruhé nelezte do mých povídek. Reklamy už bylo dost,
František MENDLÍK
Jenom jestli vám přátelé nevadí, že čtete brakovou literaturu, jak říká sluha od Robinsona.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%