Paraguayská setkání aneb putování málo známou zemí Jižní Ameriky
Typický volský potah na paraguayském venkově

Paraguayská setkání aneb putování málo známou zemí Jižní Ameriky

1. 5. 2019
Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Moc se mi Vaše vyprávění líbilo, cestováním ať do ciziny, tak doma, člověk rozšiřuje svoje obzory a obohacuje sebe i ostatní. Díky.
Eva Mužíková
Ráda jsem si člànek přečetla. Zajímavé.
Svatava Páleníková
Milovala jsem pořad Cestomanie, vaše vyprávění je něco podobného. Místa, která nenavštívím, ale ráda se s nimi seznámím aspoň touto cestou. Moc pěné.
Vladislava Dejmková
Je to moc zajímavé vyprávění. Oceňuji i to, že jste se vydali tak daleko. Sama mám vzdálené příbuzné žijící v Jižní Americe. Byli v Čechách před 20 lety. Vím, že se už nikdy neuvidíme.
Zuzana Pivcová
Vyprávění o mnohotvárné zemi mě velmi zaujalo, i z hlediska původu dnešních obyvatel. Nejvíc se mi vždy líbí příběhy někdejších Čechů. A vážím si těch, kteří i v daleké cizině naučili své děti česky. Vaše dárky pro krajany velmi oceňuji.
Jana Šenbergerová
Zajímavé.
Dana Puchalská
Díky za zajímavý článek. Ano já osobně se tam už asi nikdy nepodívám, ale ráda si o téhle zemi něco přečtu.
Hana Nováková
Krásné přiblížení nedostižných dálek - díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%