Ilustrační foto: pinterest.com
Okno jako umělecké dílo
28. 4. 2019Červené muškáty, květináč v nenápadné barvě. Tak si většina lidí na jaře a v létě zdobí okenní parapety. Pro někoho je to však nuda a vytváří v truhlících neobvyklé kombinace, které mohou být přímo uměleckými skvosty. Je čas se inspirovat, v obchodech je právě nyní největší nabídka balkonových rostlin.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květa Řičánková
29.4.2019 19:11
Vějířovka je na ok.č 2,má tvar květu půlkruh-vějíř.Stonek podobný kopretině.Dám na FD.
Jana Kollinová
29.4.2019 07:34
Líbí se připojené fotografie. Kdybych měla podobně kvetoucí okna naproti svým oknům obdivovala bych jejich krásu několikrát denně.
Zdenka Jírová
28.4.2019 23:46
Miluji okna zdobená květinami. Zvláště v panelákové zástavbě takový barevný truhlík plný květin rozsvítí celý dům. Mám květin plný balkon a už se těším, až plně rozkvetou do krásy.
Věra Ježková
28.4.2019 19:20
Hezká podívaná. Ale už máme zasazeno. Nikdy nečekáme, až přejdou zmrzlí. A muškáty nám vydrží do prosince. Na přezimování nemáme místo, pořizujeme si každý rok nové.
Jana Šenbergerová
28.4.2019 19:12
Nádhera! Barevné kombinace jsou krásně veselé. Náš balkon se v létě mění ve výheň, proto jsem nakonec zůstala jen u lesních jahod, netřesků a vřesu. I z nich mám radost, když se jim daří.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.4.2019 18:14
Skvělá inspirace, většinou dávám jen různobarevné muškáty. Oslovil mi obrázek č. 12 jen nevím jak se ty krásné modré květiny jmenují - nevít to někdo? Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA