Foto: autorka
Velikonoční výšlap z Rokycan na Radyni
25. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
26.4.2019 09:42
Díky, taky má slsbé chvilky, tak ho poponesu. Jarmilko, jistě se domluvíme. Bývám v Rokycanech...
Jitka Hašková
26.4.2019 08:41
Hanko, krásné a dokonalé. To je úžasné jak se dal Vendik dohromady a co vydrží.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.4.2019 21:09
Hanko když už jsi byla tak blízko Plzně přijď ke mně na kávičku i s Vendou. Už mně zná z Rožnova.
Hana Rypáčková
25.4.2019 20:51
Jo, ale na třetí Venda nechtěl sedět, klouzalo mu to a já asi chytila tu šelmu...
Alena Tollarová
25.4.2019 20:38
O bloudění vím svoje, naposledy dneska :) Tento kraj vůbec neznám a ráda jsem se podívala. Jste dobří chodci. Ta lavička nemá chybu, vyzkoušeli jste ji ve třech?
Soňa Prachfeldová
25.4.2019 19:57
Paráda, tato místa moc ráda navštěvuji, v mládí jsme s dětmi stanovali pod Kozlem
Anna Potůčková
25.4.2019 19:06
To video ten článek hodně zhodnotilo a do takové přírod bych šla také!
Eva Mužíková
25.4.2019 17:59
Hanko, jako vždy je Tvé video moc hezké. Vendika obdivuji, já bych neušla ani polovinu trasy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA