Specifickou kategorií u většiny TV stanic jsou "zábavné pořady". Tak po mnoho let probíhal a byl na různých televizních kanálech opakován seriál s názvem "Nikdo není dokonalý". Byl postaven na otázkách kladených pár posluchačům ve studiu, ale pak náhodným chodcům. Pořad po celou dobu uváděl Jiří Krampol a vybraní hosté jej doplňovali svými vtipy a příběhy ze života. Samotné otázky redakce vybírala z nápadů posluchačů, které k jejich zasílání vždy vybídla. Já jsem se jednou také zapojil, bude-li nějaké pokračování tohoto článku, ukážu vám, jak jsem se svojí otázkou dopadl.
Pochopitelně tento pořad nepřipadal vtipný každému, ale já jsem se bavil. Sledoval jsem jej pravidelně a dokonce si přitom poznamenával do sešitu otázky a odpovědi, které se mi zvláště líbily. Ještě musím poznamenat, že nezanedbatelná byla i stránka vzdělávací.
Jak pravil Jan Werich - "Lidé jsou různé". Proto byly i různé odpovědi na položené otázky podle toho, jak oslovení lidé pochopili nebo nepochopili konkrétní otázku. Někdo odpověď znal a odpověděl správně, anebo záměrně vtipně. (Těch byla ale menšina). Jiný ji neznal a neúmyslně odpověděl hloupě. Dost často se pak snažil zdůraznit, jak dlouho již je ze školy, anebo se to snažil jinak "okecat".
Nyní je na vás, milí čtenáři, do které kategorie si odpověď zařadíte. Humor nebo chyba? Hádej, hádej, hadači. Dost možná, že vám, stejně jako mně, právě hloupé odpovědi přijdou nejveselejší. Musíme však vzít v úvahu také obyčejnou možnost omylu, neboť:
Ilustrační foto: pixabay.com
Hádej, hádej, hadači - Ochutnávka nápadů č.1
22. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
22.4.2019 14:10
Asi jsem se nevyjádřil dost srozumitelně. Můžete odpovídat na kteroukoliv otázku, nebo i na více otázek. Jenom odpovědi vybavte čísly otázek. Jinak je jasné, že bychom pod č.10 zůstali všichni u narcisů. :-)
Jitka Hašková
22.4.2019 13:44
Prima Libore, pokračuj. Odpověděla bych podobně jako Jana, ale řekla bych pěstitel narcisů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu