Hon na turisty
Foto: autorka

Hon na turisty

21. 4. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Hošková
Nic vzdáleného ani extra exotického - bylo to v Římě v r. 2007. Nevím, jak to tam vypadá ve všední dny, my tam byli v září, kdy jejich děti mají ještě prázdniny a stále je vedro a město vylidněné. Fakt je, že jsme byli varováni předem. Nechtěla jsem napsat úmyslně, kde to bylo, abych nebyla napadnuta, že si vymýšlím a přeháním a že to tak není... :-))
Hana Rypáčková
Z metropolí Evropy je podle mých zkušeností nejnebezpečnější metro v Athénách. Zajímalo by mne, odkud je tento zážitek.
Soňa Prachfeldová
Přímo horor, uz dobrovolně a ráda zůstávám v našich milých koncinach.
Zuzana Pivcová
Na to, že už jsem byla tolikrát v cizině sama, jsem měla ještě opravdu štěstí. Ale před více než 10 lety jsem byla na archivní konferenci v Madridu a po skončení jsem měla volno a jela se podívat na královský palác, za nímž byl velký park. Tam jsem si sedla uchozená na lavičku a po chvíli si ke mně přisedla dívka, která se oddělila od chlapce sedícího opodál. Nebylo mi to příjemné, zeptala se, odkud jsem (anglicky) a jestli tady chodím jen tak sama. Když jsem jí to odsouhlasila, najednou se zvedla a šla zpět k tomu mládenci. Uvědomila jsem si tu svou neopatrnost a zmocnil se mě pocit, že teď oba přijdou a v parku mě okradou. Tak jsem rychle vstala a doslova utíkala pryč, zpátky na ulici k paláci. Tam už byli lidi. Ovšem i u nás, nevím, jak teď, ale v 90. letech se v Praze okrádalo běžně na ulici, zloděj vytrhl turistce kabelku a utekl s ní, neměla šanci ho zastavit. A v některých tramvajích (třeba u Národního divadla po večerním představení) se pouštěla nahrávka, že se lidé nacházejí v oblasti zvýšeného počtu krádeží, aby byli opatrní na své věci. Díky za dobrý informativní článek, je třeba vědět. I když nevím, kde to bylo.
Zdenka Soukupová
Uf ještě jednou. Tohle by mě tedy odradilo i jen na pomyšlení na další cestu za "poznáním".
Eva Mužíková
Uf, to jsem si tedy početla. Nechtěla bych nikdy být v podobné situaci, nejsem bojovník. Zlaté Vratislavice a naše MHD.:))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%