FOTO: Karelj pro commons.wikimedia.org
Potštejn má své skutečné poklady
18. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Marková
20.4.2019 11:36
Potštejn je možné navštívit v jakoukoli dobu. Já byla na Potštejně naposledy loni v prosinci. Místní ochotníci tam hráli příběh Narození Páně. Měli to hezky nastudované, procházelo se z jedné místnosti do druhé a herci nenásilně vtáhli diváky do děje a ti hráli divadlo s nimi aniž by si to uvědomily. Pokud můžu doporučuji návštěvu kdykoli, vždy se tam najde něco zajímavého.
Zuzana Pivcová
19.4.2019 19:52
Nejhorší je, že já, než jsem si přečetla tento článek, jsem vůbec nevěděla, kde Potštejn je.
Antonín Nebuželský
19.4.2019 19:25
Kolem roku 2000 jsem byl v Poštejně ubytován v hotelu na křižovatce ", když jsem byl jako montér v Kvasinach. V rámci možností jsem to tam pochodil. Hrad, podle Orlice, prostě co šlo. Teď mám čas, tak se pokusím tam vyrazit tak na dva, tři dny. Inspirován článkem. Díky.
Jana Šenbergerová
19.4.2019 16:57
My už dobyli nejeden hrad, ale Potštejn mezi nimi nebyl. A bůhví, jestli ho někdy dobudeme. S dobýváním čehokoliv jsme na tom čím dál tím hůř, obzvláště nachází-li se to na kopci.
Elena Valeriánová
18.4.2019 20:03
Potštejn jsme dobili před pár lety. Komentovaná prohlídka se nám moc líbila a náš výlet popisuji ve svém článku Cestujeme křížem krážem. V blízkosti Potštejnu je také poutní místo Homole, velice zajímavé, krásné a magické místo. A ještě jedna věc: zříceninu hradu Potštejn opravdu opravovali důchodci dobrovolně, mluvila jsem tam s nimi.
Danka Rotyková
18.4.2019 18:11
Pí Blanko, nemusíte se omlouvat, stává se nám to všem. A kdo říká, že jemu ne, ten zřejmě píše pomalu a opravuje.
K tomu článku jsem chtěla paní Zuzaně poděkovat, moc by se mi výlet do Potštejna líbil. Bude to moje první volba v dalším měsíci. Díky.
Blanka Bílá
18.4.2019 12:27
Pomoc, omlouvám se, má být z Lichnice, nevím, kdo mi plete písmena, asi jsem zbrklá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA