Foto: autorka
Do stovky: Sovinec
13. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
3.5.2019 23:14
Na Sovinci jsem byla zatím s Hankou podruhé a pokaždé se dozvím a navštívím okolní nové zajímavosti. Na Rýmařov taky jen tak nezapomeneme, protože tam byl několik hodin po našem odjezdu výbuch na radnici. Mistr biče se mi zvěčnil do deníčku a na ranči to musí být v sezoně s letním jevištěm úžasné! V léčebně Paseka jsem strávila loni 5 týdnů v budově nebo za plotem ale zato s milými návštěvami z i 60 a 15 turisty z Bohumína. Se seniory a Hankou nebo Majkou jsme tam už poznali hodně z okolí a těším se brzy na další blízké místo. Děkuji moc.
Marie Seitlová
23.4.2019 20:00
Na Sovinec a do Rýmařova jsem jela s druhým autobusem já. Všem našim seniorům se zájezd moc líbil. V muzeu bičů jsme měli i dvě ukázky od dvojnásobného mistra světa. 25.4 jedu ještě jednou se třetí skupinou. Program stejný, jak krásně Hanka popsala. Snad bude pěkné počasí.
Jaroslava Handlová
22.4.2019 22:20
Hezky popsaný a zdokumentovaný výlet je skvělou pozvánkou. Sovinec zůstává dál na mém seznamu dobrých tipů propojení turistiky se zajímavým poznáváním.
Helenka Vambleki
17.4.2019 04:17
Ve druhém avizovaném autobusu jsem byla včera já s dalšími bohumínskými seniory a hrad je opravdu krásný. Taky nám přálo počasí a ještě teď máčím nohy v lavoru :)
Lidmila Nejedlá
17.4.2019 00:37
Hanko, nedávno jsem o Sovinci četla, že má velmi ponurou minulost. Dnes se zkoumají jeho podzemní sklepy a šachty.
Soňa Prachfeldová
16.4.2019 08:49
Krásné Hanko, hned bych jela s vámi. Náš klub jede v květnu do Průhonic a Lidic a už se na výlet moc těší. A to je pro mě odměna, že se jim to líbit a někam se dostanou.
Jana Šenbergerová
15.4.2019 17:51
Hanko, přeji hodně dalších úspěšných výletů po krásách naší země. :-)
Hana Práglová
15.4.2019 09:24
Věrko,jsi moc hodná Děkuji za dalšįí nformace.Kostel je určitě krásný,ale bohužel zamčený. Ve Šternberku i na Macchu Picchu a v Jiříkově jsme byli myslím před 2 lety. Všechno najednou navštívit nelze.Máme je 2 nohy a taky je nutné si je trošku šetřit...Máme v naší zemičce spoustu krásných a zajímavých míst..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA